MEY-HANE  BOSPHORUS AÇILDI!

MEY-HANE BOSPHORUS AÇILDI!

Sapphire Bosphorus Profesyonel Fasıl Heyeti, Seçkin kadrosu ve damak zevkine hitap eden zengin menüsü ile sizlere hizmet vermeye başlamıştır.

Sapphire Bosphorus içinde bulunan ve haftanın her günü Profesyonel Fasıl Heyeti, seçkin kadrosu ve damak zevkine hitap eden zengin menüsü ve ünlülerin akın ettiği tanıtım gecesiyle aaçıldı. Tanıtım gecesine başarılı bir kareograf olan ve albüm çıkarmaya hazırlanan Ere Eğilmez, gazeteci Sema Denker, Tatiana , ve daha pek çok ünlü isim akın etti.. Şefimizin hazırladığı birbirinden lezzetli mezeler, ara sıcaklar, salatalar ve deniz ürünleri sofranıza güzel bir sunum katarken, Mey & Hane Sapphire'e özel meze olan balık mücveri bu sunuma değişik bir tat katıyor.. Menümüz Sınırsız alkol ve güler yüzlü personelimiz ile servis ediliyor..

Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu meyhanemizde sizlerin de katılımıyla istekleriniz doğrultusunda boğaz manzarası eşliğinde müzik ziyafetine ve rakı balık keyfine ne dersiniz ??

Menü:

? 8 Çeşit Serpme Meze

? 2 Çeşit Ara Sıcak

? Sınırsız Salata

? Balık Tabağı ( Tercihli 3 çeşit )

? Tatlı veya Meyve Tabağı

? Sınırsız Yerli İçki

Kişi başı 70 YTL'dir..

Restaurantımız 19:00 ? 24:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.. Özel isteğe bağlı gruplara öğle yemeği ve erken saat servisimiz vardır..

Ayrıca yemekten sonra da mükemmel bir eğlence için bir alt kata inmeniz ve Sapphire Club ortamına girmeniz yeterli !!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.