Moja Mama 1973... BOŞNAK LEZZETLERİ SİZLERİ BEKLİYOR!..

Moja Mama 1973... BOŞNAK LEZZETLERİ SİZLERİ BEKLİYOR!..

Anadolu'muzda yüzyıllardır var olan Boşnak mutfağı günümüzde de lezzetini korumaya devam ediyor. Boşnakların et, süt ve un ağırlıklı nefis mutfağıyla bir akşam yemeği yemek, muhteşem börek, çörek, tatlı ve kahvaltısıyla tanışmak ister misiniz? İşte size İstanbul'da Boşnak lezzetini doyasıya yaşayabileceğiniz bir lezzet durağı, Moja Mama 1973..

Haber; Mehmet KARADEMİR

Boşnak mutfağının en lezzetli köfte, çorba, börek ve tatlısını bir arada bulabileceğiniz Moja Mama 1973 Afrodit Banu Alkan'ın kız kardeşi Bahar Alkan tarafından hayata geçirilmiş ve büyük bir ilgi ile karşılanmış.

Boşnak Yemekleri "Nerede Yenir"? diye merak edenlere tavsiye edilebilecek mekanlardan biri olan Mojo Mama 1973'e kapıdan girer girmez enfes bir lezzet diyarına adım atacaksınız.

Kuru et, börek çeşitleri, mantıya, muhteşem Boşnak kahvaltısı, özellikle kaymaklı turşusu soka, ve birbirinden lezzetli çok geniş menüsüne kadar her şey kusursuz ve lezzetli.

Ambiyansı çok güzel, çalan Boşnak ezgileri kulaklarınızı okşuyor.

Geniş, nezih ve şık mekanda özen isteyen yöresel bir mutfak deneyimi için fiyat performans gayet iyi.

Alkolsüz mekanda kredi kartı da geçiyor.

Boşnak kaymağı burada köfte ve etler ile beraber istenirse servis edilebiliyor ve kuru et olmazsa olmazlardan.

Özellikle isli et sevenlerin Moja Mama 1973'ü es geçmemesi gerekir.

Özellikle kaymaklı turşusu soka mekanın en iddialı ürünlerinden biri.

 Börekler, özellikle kuzu kuşbaşılı Boşnak böreği, Boşnak mantısı ve trileçe her Boşnak restoranında olduğu gibi bu mekanında klasikleri arasında yer alıyor.

Misafir ağırlamak için ideal restoranda fiyatlar lokasyona göre çok normal.

 Her gün sabah 09.00’da kahvaltı ile başlayan lezzet serüveni Moja Mama 1973'de yasaklardan dolayı gece 21.00.’de son buluyor.

Misafirlerini günün her saatine uygun zengin bir menü ile karşılayan mekanda Boşnak mutfağına dair yiyecek ve içecek olarak her şeyi bulmanız mümkün.

Bahar Alkan hanımın güler yüzlü tavrı ve misafirperverliği de lezzetlerinin yanısıra  mekanın tercih edilmesinde büyük rol oynuyor.

Boşnak mantısı, soka, köftesi nefis. Közde pişen Boşnak börekleri mutlaka denenmeli.

Özellikle kuzu kuşbaşılı Boşnak böreğinin lezzeti dillere pelesenk olmuş.

Afrodit Banu Alkan hayranlarına küçük bir tüyo, Moja Mama 1973 de günün herhangi bir saatinde Boşnak lezzetlerini tadarken hayranı olduğunuz Banu Alkan ile her an karşılaşabilir onunla sohbet etme imkanı da bulabilirsiniz.

Boşnak mutfağını tatmak isteyenler Sancaktepe Aydos Country konutlarının içinde yer alan bu lezzetli mekanı sabah 9.00 ile akşam 21.00 arası ziyaret edebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.