Mor Meyhane... CAHİDE SONKU'NUN EVİNDE ESKİ USUL MEYHANE!

Mor Meyhane... CAHİDE SONKU'NUN EVİNDE ESKİ USUL MEYHANE!

Türk sinemasının ilk kadın yönetmeni ve renkli siması Cahide Sonku'nun eski evi olan bina, şimdi Mor Meyhane'ye ev sahipliği yapıyor.

Doldur meyhaneci!

Eski usul meyhane ruhu, çağdaş bir atmosfer ve zamanın dışında lezzetler? Pera Palas'ın hemen karşısında bulunan Mor Meyhane'de tarifsiz keyifler sizi bekliyor?

Türk sinemasının ilk kadın yönetmeni ve renkli siması Cahide Sonku'nun eski evi olan bina, şimdi Mor Meyhane'ye ev sahipliği yapıyor? Yavuz Coşar, Abdurrahman Kılıç ve İlgi Gövsa tarafından açılan mekanın meyhane kültürüne sadakati kadar,canlı fasılın tınıları ve muhteşem mutfak lezzeti de dikkate değer.

Bu harika atmosferi solurken bir yandan da fava, kuru cacık, humus,patlican salata,kereviz salatası,havuç tarama,beyaz peynir,mücver, patates salatası gibi her hafta ayrı mezelerden oluşan soğuk serpmeler, mevsim balığı ve patates kroketli ara sıcak,ana yemek ve dilediğiniz kadar yerli içki size eşlik edecek. Canlı fasılın eğlenceli programı ile yerinde duramayacak,oryantalin kıvrak dansıyla eğlencenin doruklarında dolaşacaksınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.