Morpho Lounch Dance Club... ELİTE PARTİ SEZONU AÇILDI!

Morpho Lounch Dance Club... ELİTE PARTİ SEZONU AÇILDI!

Morpho Lounch Dance Club `da Ünlü Koreograf Erez Eğilmez'in Çarşamba gecelerinin vazgeçilmez partilerinden biri olan Elite Parties yaza merhaba dedi.

Yazı ve Fotoğraflar ; Muharrem ERDEMİR

Geçtiğimiz çarşamba günü Morpho'ya ünlü yağmuru yağdı. Yaza merhaba partisi düzenleyen Morpho gece kulübü her çarşamba günü düzenledikleri özel geceye birçok ünlü konuk katıldılar.Morpho'da İstanbul gecelerinin vazgeçilmez eğlence tarzı Elite Parties start verdi.

Geceye katılan ünlüler arasında Yeşilçamın ünlü jönü Engin Çağlar,Yeşilçam sinemalarının tanınmış yönetmeni ve Sesam başkanı Yılmaz Atadeniz ,Nil Burak, Ahu Tuğba, Nuri Alço,Faruk Özdemir, Magazinkolik.com genel yayın yönetmeni ve sahibi Nurcan Sabur, ,ünlü Fransız sanatçı Anne Marie David'da katılanlar arasındaydılar.

Gecede sahne alan ünlü Azeri şarkıcı Seyran Ismayilxanow sahne performansıyla beğeni kazandı.

Konumu ve tarzı itibarıyla farklı bir güzellik sergileyen ve İstanbul eğlence hayatına geçtiğimiz hafta merhaba diyen Morpho Lounch Dance Club 'da Ünlü Koreograf Erez Eğilmez'in Çarşamba gecelerinin vazgeçilmez partilerinden biri olan Elite Parties yaza merhaba dedi.Erez bey herkesi her Çarşamba Morpho'ya bekliyor.

Elite Parties de yok yoktu. Medya ve basın kuruluşlarının da hazır bulunduğu gece Saat 22-00 başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Elite Parties de gece boyunca Ünlü DJ Can Parlak canlı performansıyla davetlileri coşturarak özel isteklerinide yarine getirdi.Gecede Fransadan konuk gelen sanatçı Anne Marie David'da sahneye çıkarak çok güzel Fransız şarkılarını seslendirdi.Ara ara sahneye çıkan dansçı kızlarda gelen misafirlerin beğenisini kazandılar.

Deneyimli işletmeciler Engin Ateş, Uğur Şallı ve Veysi Aslan gece için hiçbir detayı atlamadıklarını kalitenin ve eğlencenin 2011 yazına Morpho Lounch Dance Club da damgasını vuracağını söyleyip Haliç'in eşsiz manzarasını tarihi dokunuşlarla eğlence sektörüne Morpho Lounch Dance Club sayesinde kazandıracaklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.