Morpho? ÜNLÜLERİN YENİ MEKANI AÇILDI?

Morpho? ÜNLÜLERİN YENİ MEKANI AÇILDI?

Mesleğinde başarılı olan işletmecilerden Engin Ateş, Uğur Şallı ve Veysi Aslan ortaklığında ünlü koreograf Erez Eğilmez'in Marka danışmanlığında açılan Morpho, İstanbullulara müzik keyfi yaşatacak muhteşem mekan olma yolunda iddalı bir yer.

Haber; Muharrem ERDEMİR

Adını bir tür kelebekten almış olan ve Beyoğlu'nun popüler semti Asmalımescid'de hizmete giren Morpho konuklarını memnun etmek adına hiçbir detayı gözden kaçırmamış.

Asmalı mescit mevkiinde park sıkıntısı yaşayanlar için valette parking sistemi bulunmasının yanı sıra araçsız gelen konuklarına müesseseye ait VIP Araçlarla evlerine dönebilme imkânı sunuyor. Sunulan eğlencenin yanı sıra restoran bölümünde de dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini sunacak?

Birbirinden ünlü konukların katıldığı açılışta gelen misafirlerin başında Ahu Tuğba ve kızı Anjelik'de vardı. Diğer konuklar arasında Magazinkolik Genel Yayın Koordinatörü Nurcan Sabur, editörü Murat Öktem, ünlü komedyen Ercan Akışık, Elite dergisi sahibi Oktay Atasoy, Manken Fulya Sever, eski milli futbolcu Erhan Önal ve Ümit Davala, magazinsel Genel Yayın Yönetmeni Cenk Şefik ve Cem Ajans'ın sahibi Cem Gülaç gibi isimler de ilk göze çarpan isimlerdi?.

Konuklar, sabah 04'e kadar teras katında müziğin ve eğlencenin doruklarına ulaşırken, Haliç'in eşsiz manzarasından da gözlerinizi alamayacaklar. Teras bölümündeki eğlence yeterli gelmedi mi? Morpho'da iki kattan oluşan kompleksin alt katında sabah 7'ye kadar eğlenceye devam edebilebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.