Muazzez Abacı-Bülent Ersoy... DELİ DELİYİ GÖRÜNCE SOPASINI SAKLADI !..

Muazzez Abacı-Bülent Ersoy... DELİ DELİYİ GÖRÜNCE SOPASINI SAKLADI !..

İstanbul'un elit mekanı Günay yeni sezonunu Türk Sanat Müziği'nin iki dev ismi Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı açtı.

Bu yıl yeniden BVS Grup yönetimi ile sezonu açan İstanbul'un elit mekanı Günay Restaurant sezona hızlı giriş yaptı. Türk Sanat Müziği'nin iki dev ismi Muazzez Abacı ile Bülent Ersoy, Günay sahnesinde dünden bugüne unutulmaz şarkılarını seslendirdi. Sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ersoy ve Abacı kıyafetleri ile de göz doldurdu. Yeşil tuvaleti ile göz dolduran Bülent Ersoy'a karşılık Muazzez Abacı, beyaz bir tuvalet giymeyi tercih etmişti.

Son günlerde Timuçin Esen, Levent Kırca ve Uğur Yücel'in basın mensupları ile yaşadığı sıkıntılı günlere de yorum yapan iki sanatçı farklı düşünceleri ile dikkat çektiler. Muazzez abacı, "Eskiden de böyleydi" derken Bülent Ersoy, "Eskiden gazeteciler bir sanatçıya nasıl yaklaşılır çok iyi biliyorlardı. Şimdi abuk subuk yerlerde, sanatçıları, sinirlendiren sorular sormaya başladılar" dedi.

En son Maksim Gazinosu'nun sahnesinde bir araya gelen ikili, oldukça heyecanlıydı. Muazzez Abacı, "Bülent Ersoy'u her zaman başımın üzerinde taşıyacağım. Müzeyyen Senar'dan sonra Türk Musikisi'nde ders olarak gösterilecek bir isimdir" dedi ve "Bülent Hanım, herkes sizden korkuyormuş. Sizde benden korkuyor musunuz?" diye espri yapması gülüşmelere neden oldu. Bülent Ersoy ise, "Deli deliyi görünce sopasını saklarmış" diyerek neşeleri ile geceye renk kattılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.