Müslüm Gürses.....GECE KLÜBÜ İSTANBUL LİVE'İ DOLDURDU.

Müslüm Gürses.....GECE KLÜBÜ İSTANBUL LİVE'İ DOLDURDU.

"İyi Müzik İçin" sloganıyla sezona başlayan Istanbul Live; Türkiye müzik tarihinin en önemli ve en sevilen isimlerinden biri olan Müslüm Gürses'isahnesinde ağırladı

Yazı ve Fotoğraflar ; Muharrem ERDEMİR

İstanbul Live gece klübü bu kez tıklım tıklım doldu.Herkesin kimse gelmez dedikleri Müslüm Baba konserine bu sefer çok büyük bir kalabalık katıldı.Ünlü senarist,yapımcı ve yönetmen Birol Güven ve Akasya durağından Onur Şan kız arkadaşlarıyla geldiler.

Arabeskin efendisi "Müslüm Baba", 30 Eylül 2011, Cuma akşamı gerçekleşen konserinde, sevenleriyle birlikte söylediği şarkılarla Istanbul Live'ı inletti.!

Dekorasyonu, yenilenen teknik yapısı ve dopdolu programıyla sezona iddialı başlayan Istanbul Live; müziğin en iyilerini ağırladığı programı kapsamında Müslüm Gürses'i sahnesine konuk etti.

İmza attığı sayısız albüm ve unutulmaz şarkılarıyla müzik dünyamızın efsane isimlerinden biri olan Müslüm Gürses; doktora tezleri dahil birçok araştırmaya konu olan bir dinleyici kitlesine sahip.

Arabeskin efendisi Müslüm Gürses; ayrıca, 2006 yılında Murathan Mungan'ın sözlerini yazdığı, David Bowie'den Garbage'a, Leonard Cohen'den Jane Birkin'e birçok yabancı müzisyenin bestesini yaptığı şarkıları seslendirdi.

Son yıllarda, kendine özgü yorumuyla seslendirdiği "Paramparça", "Tanrı İstemezse", "Olmadı Yar" gibi pop ve rock şarkılarıyla da

hayran kitlesini genişleten Gürses; Istanbul Live'da sevenlerine yine unutulmaz bir konser yaşattı.

Müslüm Baba'nın konserine gelenler arasında ünlü senarist,yönetmen ve yapımcı Birol Güven ve Akasya durağından Onur Şan'da en önde izleyenlerdendi.Gece Klüplerinde pek gözükmeyen Onur Şan kız arkadaşlarıyla beraber geldiği gecede kameralardan uzak durmaya çalıştı.Şarkıları hep beraber söylenen Müslüm Baba konseri gece geç saatlere kadar sürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.