NANNA'DA İFTARDA BULUŞTULAR, FASILLA COŞTULAR?

NANNA'DA İFTARDA BULUŞTULAR, FASILLA COŞTULAR?

Metin Ersoy Kaptan, Berkant, Gökhan Güney, Hayko, Kibariye, Okan Karacan, Emel Şenocak ve İsmail Hazar dümene geçip, birbirinden güzel eski şarkılar eşliğinde hasret giderdiler. --->Muhteşem iftar yemeğinden FOTOĞRAFLAR için TIKLAYINIZ...

Nanna Restaurant tarafından verilen iftara katılmak için bir araya gelen ünlü sanatçılar hasret giderip eski günleri yad ettiler.

Ünlü işletmeci Vahit yıldız tarafından verilen iftara katılan Berkant ,"Bugün burada iftar açıyoruz ama sevenlerimizle 29 Eylül'de bu kez de Maltepe Belediyesi'nin halka açık çadırında yine birlikte iftar açacağız. Bu günkü iftar en çok bize yaradı. Uzun zamandan beri bir araya gelmeyen eski dostlar hasret giderdik. "dedi?

"Eski ramazanlar yok, eskiyen insanlar ve değişen dünya var" diyen, Metin Ersoy, Hayko ve, Emel Şenocak ve İsmail Hazar;

"-İşte Ramazan ayının bereketi ve merhameti bu, davet etseniz hiç bu kadar eski ve yeni sanatçıya bir araya toplayamazsınız. Bugün iftar nedeniyle birlikteyiz. Eski günleri yad edip gönlümüzce iftarımızı yaptık. Bizleri bir araya toplayan genç kuşağın genç gazinocusu Vahit Yıldız Bey'e teşekkür etmek lazım. O yaptığı yatırımlarla sanat adına çok önemli işler yaparken işsiz gezen bir çok sanatçıya iş imkanı sunuyor" diye konuştular.

Neşeli sohbetler eşliğinde iftarlarını açan ünlü simalar, daha sonra bir zamanların efsane yorumcusu Metin Ersoy'un "Bu Gemide Ben de Olsaydım" isimli şarkısı başta olmak üzere, "Samanyolu" ve bir çok eski şarkıyı okuyarak unutulmaz bir geceye imza attılar.

RAMAZAN AYI KİBARİYE AİLESİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Ramazan aylarının kaynaşma ve yakınlaşmak için çok önemli olduğunu söyleyen Kibariye, "Allaha şükür niyetliyiz. Bu akşam eşi Ali Bey, kızım Birgül, kayınvalidem ve aile dostumuz sevgili Gökhan Güney ile birlikte orucumuzu açacağız. Ben çok güzel yemekler yaparım ve genellikle evde iftar etmeyi seviyorum. Ramazan ayının güzelliği de paylaşmak ve hasret gidermek. Ayrıca bu akşam büyüğüm ve sanatın duayenleriyle birlikte olmaktı. Bu ustaları bir daha nerede bulacaksınız. Onlarla bol bol sohbet edip eski günleri yeniden yaşadık" dedi.

GÖKHAN GÜNEY BOYACIYIM

Sanat dünyasında eski tadın kalmadığını söyleyen Gökhan Güney,"Ben eskiden beri ticaret yapıyorum. Bildiğiniz gibi bir boya fabrikam var. Tüm mesaimi orada geçiriyorum. Ama şarkılardan da kopmuş değilim. Önümüzdeki aylar içinde yeni bir albümüm çıkacak. Bununla birlikte yeni sinema ve dizi teklifleri var. İlerleyen aylar içinde yeni atılımlar yapacağız. Bu akşam iftarımı sanatçı dostlarımla açtığım için mutluyum. Şimdiden herkesin bayramını kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.