Nazan Şara Şatana... `TOPKAPI ŞİFRESİ`Nİ OKURLARI İLE BULUŞTURDU !..

Nazan Şara Şatana... `TOPKAPI ŞİFRESİ`Nİ OKURLARI İLE BULUŞTURDU !..

`Topkapı Şifresi` adlı eseri ile Levent Kültür Merkezi`nde okurları ve sevenleriyle buluşan yazar Nazan Şara Şatana, geceye özel açıklamalarıyla damgasını vurdu.

Son günlerin en çok okunan kitapları arasında yer alan "Topkapı Şifresi" adlı eseri ile dün akşam Levent Kültür Merkezinde okurları ve sevenleriyle buluşan yazar Nazan Şara Şatana geceye özel açıklamalarıyla damgasını vurdu.

Modorötörlüğünü gazeteci Sayım Çınarın üstlendiği gecenın açılış konuşmasını Usta editör Nazlı Berivan Ak yaptı.

İki saate yakın süren söyleşide bir okurun" Siz çok güzel bir kadınsınız. Sarışın,çok alımlı. Sizin fotografınız görünce tarihle sizi bağdaştıramadım. Alışmış olduğumuz kadın yazar profılınden çok uzaksınız" sözleri yazarı ve oradakıleri gülümsetti. Şatana; ' Bunu çok duyar oldum son zamanlarda lakin büyük bir ön yargı. Otuz yaşına gelmemiş insanların kişilik gelişim adı altında yazdıklarını yadırgamıyorsunuz, sesi olmadığı halde star olabilen şarkıcıları yadırgamayıp,biz yazarların yazdıklarıyla görünümlerini kıyaslıyorsunuz. Bence çok ama çok okumalı"

Seyirciler arasında bulunan Nazan Şara'nın yakın dostu Belkıs Akkale, hergün ıkı saat kıtap okuduğunu ve bunun eksikliğini şimdi daha iyi anladığını söyledi.

Yazar, söyleşinin sonunda imza verip,sevenleriyle resim çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.