"Nefaset"... TİYATROCULARIN BULUŞMA NOKTASI!

"Nefaset"... TİYATROCULARIN BULUŞMA NOKTASI!

İstanbul Meydan Sahnesi'nin izlenme rekoruna koşan `Her Yöne 90 Dakika' adlı komedi oyununda rol alan ünlü tiyatrocular, Cihangir'de bir araya geldi.

Veysel Diker, Aylin Kabasakal, Deniz Oral, Fulden Akyürek, Ahmet Çevik ve Şule Cengiz, oyunun Türkiye turnesindeki bir günlük molada buluşarak cihangir-Nefaset cafede buluştular. işadamı Hilmi Uğurlu'nun ısmarladığı türk kahvesi eşliğinde ssatlerce koyu bir sohbete dalan oyuncular, akşamın nasıl oldugunu anlamadılar.

Tiyatroseverlerden büyük ilgi

Edirne'den Mersin'e Bursa'dan Alanya'ya Türkiye'nin birçok ilinde kapalı gişe oynayan 'He Yöne 90 Dakika'nın tiyatroseverlerden büyük ilgi gördüğünü söyleyen Veysel Diker "İstanbul Meydan Sahnesi oyuncuları olarak yaklaşık 5 aydır Türkiye'yi karış karış gezdik. Gittiğimiz illerdeki tiyatro izleyicisi gerçekten muhteşem. Tabii tatlı bir yorgunluğumuz oluyor. İstanbul'a geldiğimiz gibi dostlarla buluşup turneye kısa bir mola verdik" dedi. Bu arada sanatçıları Cihangir sokaklarında gören sevenleri birer hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

'Daha da şişmanlamalıyım'

Öte yandan Nefaset'in special'lerinden Dallas Biftek'ten birkaç tane birden yiyen Papatyam dizisinin Lütfü'sü Deniz Oral, bu mönüyle arkadaşlarını şoke etti. Oral, 'Neden bu kadar fazla yediğini' soran dostlarına "Papatyam ile yaptığım anlaşma böyle. Kilo vermemem hatta daha da şişmanlamak gerekiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.