Nilgün Belgün...MUTLULUK FORMÜLLERİ  4. BASKISINI YAPTI!

Nilgün Belgün...MUTLULUK FORMÜLLERİ 4. BASKISINI YAPTI!

Gazeteci İpek Durkal sordu, tiyatro oyuncusu Nilgün Belgün tecrübelerinden örnekler vererek mutluluğun ne olduğunu anlattı!

Geçen ay piyasaya çıkan ‘Hayatla Geçinmeyi Seçtim’ yeni yıl arifesinde yeni yıla yeni kararlarla girmek isteyen okuyuculardan büyük ilgi görüyor!

4. Baskısı gerçekleştirilen ‘Hayatla Geçinmeyi Seçtim’in imza günleri de neşe içinde geçiyor! Okuyucuların yoğun talepleri ile, yeni yılda, bu sohbetin canlı canlı sahnede yapılması da planlanıyor.

Başarılı oyuncu Nilgün Belgün ve gazeteci İpek Durkal, yakın zamanda, sahne üzerinde de bu sohbeti gerçekleştirip, izleyicilerin sorularını da yanıtlayacaklar. 

Kitapta, ‘Bastırılmış duygular ve öfke’, ‘Yaşları mutlu alabilmek’, ‘İlişki ve evlilik’, ‘Kimlerle dost olunur’, ‘Kıskançlık’, ‘Kararsızlık’, ‘Seks ve menopoz’ gibi çeşitli başlıklar altında İpek Durkal soruyor, Nilgün Belgün tecrübelerinden örneklerle yanıtlıyor.

Bir yaşam kılavusu niteliğindeki kitabın son bölümünde ise Nilgün Belgün 20 farklı soruya, 20 yaşında, 30 yaşında, 40 yaşında ve 50 yaşındaki bakış açısıyla cevap veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.