Nilüfer... YOĞUN İSTEK ÜZERİNE TEKRAR GÜNAY'DA!

Nilüfer... YOĞUN İSTEK ÜZERİNE TEKRAR GÜNAY'DA!

İstanbul'un elit mekanı Günay 'da önceki gece sahneye Türk Pop Müziği'nin dev ismi Nilüfer çıktı.

Tek gala olarak sahneye çıkacak olan Nilüfer, yoğun istek üzerine haftaya yeniden Günay sahnesinde olmak için evet dedi. Nilüfer gecede, bir aşk şarkısı yazdığını açıklayıp, 'İnsan aşık olunca böyle şeyler yazıyor' dedi.

Günay' da ünlü isimler sahne almaya devam ediyor. Türk Pop Müziği'nin usta ismi Nilüfer tek gala olmak üzeren Günay' da önceki gece sahneye çıktı. Ancak yoğun istek üzerine önümüzdeki Cumartesi'de Günay' da sahneye çıkmak için 'evet' dedi. Dünden bugüne sevilen şarkılarını seslendiren Nilüfer, "Günay İstanbul'da sahneye çıkılabilecek ender mekanlardan biri. Günay' da sahne almak benim için çok mutluluk verici." dedi. Nilüfer, "Geçtiğimiz Çarşamba günü bir aşk şarkısı yazdım. İnsan aşık olunca böyle şeyler yazıyor. Çok güzel bir duygu. Henüz adını koymadım. Buğra Uğur, bestesini yaptı" diyerek yeni albüme şarkıyı koyacağını söyledi ve şarkısını ilk defa Günay dinleyicisine okudu.

Nilüfer'i izleyenler arasında okul arkadaşı Yeliz'de vardı. İtalyan Lisesi'nde okurken teneffüslerde Yeliz ile şarkı söyleyen Nilüfer, Yeliz'e müzik yolunu açmış ilk insan olduğu ortaya çıktı. Müzik hayatına atılan Nilüfer, Yeliz'in sesini çok beğendiği için onu bir müzik şirketine götürüyor ve ilk albüm yapmasını sağlıyor. Geceyi izlemeye gelen Yeliz, "Nilüfer benim şarkıcı olmam için en büyük etken" dedi. Yeliz'in çok başarılı olduğunu söyleyen Nilüfer'de, "Bizim jenarasyon çok iyi baksanıza Yeliz'e hala ne kadar güzel ve bakımlı" diyerek süper göründüğünü söyledi.

Metin Uca, Sezen Cumhur Önal, Linet, Saba Tümer gibi isimlerin izlediği Nilüfer, 'Yolcu Yolunda Gerek' şarkısını söyledikten sonra, "Gitmek isteyen gider, gidene dur demeyeceksiniz. Ben hep öyle yaptım. Siz de öyle yapın" dedi. Nilüfer'i izlemeye gelenler arasında son günlerde herkesin merakla izlediği ve evlilik hazırlıkları yapan Cen Eren ve Sadıka Sabancı'da geldi. Nilüfer'in aşk dolu şarkılarını dinleyen çift bol bol dans ettiler.

Kalbim zavallı kalbim

Yorgun bir başına

Bir köşede sessiz ağlar

Geldin bir gece vakti

Sanki düş misali

Kırık kalbime hediye gibi

Al beni uçur

Al beni anala

Al beni sev

Yeter korkuyorum

Bu defa hiç bitmesin

Aşkım senle beraber

Ne olur sonsuza dek

Senle

Adım adım biz

Bu hayatı yaşayalım

Söz: Nilüfer

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.