No Seven Steak House? RESİM SERGİLİ ET LOKANTASI AÇILIŞI !..

No Seven Steak House? RESİM SERGİLİ ET LOKANTASI AÇILIŞI !..

No Seven Kasap ve Steak House ressam Ahmet Sarı'nın sergisiyle açıldı. Aralarında birçok ünlünün bulunduğu konuklar, 5 duyularını birden harekete geçirdiler...

Aralarında Leyla Alaton, Ümit Besen, Nazan Şoray, İbrahim Kendirci, Zafer Ergin, Sarp Apak, Işıl Sarraf, Gönül Yazar, İlker Yasin, Magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni ve sahibi Nurcan Sabur, Sivridilli.com sahibi Ozzy, Magazincasusu.com sahibi Alper Alp, Sevim Emre-Orhan Gencebay'ın da bulunduğu misafirler; Etiler Akmerkez'in karşısında hizmete giren restoranın özel marine etlerini, ikram edilen şarapların güzel kokuları ve canlı Latin müzikleri eşliğinde tadarak, 5 duyularını birden harekete geçirdi.

No Seven Kasap ve Steak House; yemek kültürünü sanatla birleştirdi ve açılışını, Akbank Kültür ve Sanat Merkezi ? Baskı Atölyesi Yöneticisi Ressam Ahmet Sarı'nın sergisiyle birlikte gerçekleştirdi. Canlı Latin müzikleri eşliğinde, Sarı'nın sergisini gezen misafirler, No Seven Kasap ve Steak House'un özel marine etleriyle birlikte restorana ait açık kadeh şarapları da tatma imkanı buldular.

Et severlerin mutlaka denemek isteyeceği marinasyon sistemiyle hazırlanan No Seven etlerine; işletmenin Dry Age (30-45 Günlük Kuru Dinlendirme) konusunda uzman kadrosu tarafından, pişmelerinden önce özel dört ayrı marinasyon yöntemi uygulanıyor. No Seven; İstanbul'daki benzer restoranlar arasında eşi benzeri olmayan "Marine" etlerini isteğe göre ızgarada pişirme ayrıcalığı da sağlıyor.

90 kişilik villası, 30 kişilik VIP salonu ve 36 kişilik bahçesinde, iş toplantıları, öğlen yemekleri ve akşam yemekleri için seçkin ve kaliteli bir ortam sunan No. Seven, usta personeliyle gelen konukların kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlıyor. No Seven; müşterilerini sadece restoranda ağırlamakla kalmayıp, arzu edenlere kasap hizmeti de veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.