Nossa Costa... İSTANBUL'UN YENİ YILDIZI!

Nossa Costa... İSTANBUL'UN YENİ YILDIZI!

Nossa Costa, Türkiye'nin İlk 5 yıldızlı, Altın Çıpa Ödüllü Marina`sında, İstanbul'un merkezinde fakat karmaşasından uzak deniz ve iyot kokusunu en derin hissedeceğiniz bir tesis.

Nossa Costa, İstanbul'un Avrupa'sında yeni bir yıldız.

Üç tarafı çevreleyen deniz, yeni dekoru, havuzu, bar'ı, cafe'si, restaurant ve By Balıkçı 360' ı ile İstanbullular'a kapılarını açtı.

Tadına doğamayacağınız enfes mönüleriyle hem göz hem damak zevkini aynı anda hissedeceğiniz, yenilenmiş dekoru, servisi ve size özel hizmetleriyle elit bir mekan Nossa Costa. Yakında vazgeçilmezler listenizin en başında yer alacağına eminiz.

Nossa Costa'da peri masallarındaki gibi bir düğün sizi bekliyor.

Ataköy Marinada, 360 derece denizi arka planınıza alarak, size özel menu, süsleme detayları ile en özel gününüzde hayallerinizdeki mükemmelliği yaşayabilirsiniz.

Davet ve organizasyonlara özel imza

Nossa Costa'nın 700 kişilik havuz başı 150 kişilik alacart , 80 kişilik Cafe bölümü 40 kişilik toplantı salonu bulunmaktadır.

Deniz üzerinde 360 derece yer alan konumuyla, denizle iç içe ve mükemmel bir manzaraya sahip Nossa Costa özel davetlerinde aranan ve trend mekanı olacaktır.

Profesyonel ekibimiz, dünya mutfaklarından ve deniz ürünlerinden seçme mönülerimiz, kendinizi misafir hissedeceğiniz sıcak ortamda organizasyonlarınızı, davetlerinizi ve toplantılarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.