Nükhet Duru-Cenk Eren... 3 YIL SONRA AYNI SAHNEDELER...

Nükhet Duru-Cenk Eren... 3 YIL SONRA AYNI SAHNEDELER...

Günay Restaurant'da daha önce sahne alan ve izleyenler tarafından büyük beğeni ile izlenen ikili, tekrar aynı sahne de buluşuyor...

Müzik dünyasının muhteşem ikilisi olarak büyük beğeni toplayan Nükhet Duru ile Cenk Eren, kısa bir aradan sonra yeniden aynı sahne de. İstanbul'un elit mekanı Günay Restaurant' da sahneye çıkmaya hazırlanan ikili, sahne şovları, şarkıları ve esprileri ile yine damgalarını vuracaklar. Yeni albümünü çıkartan Cenk Eren, yeni şarkılarının yanı sıra eski şarkılarından söylerken Mayıs ayında çıkacak yeni albümü için hazırlıkları sürdüren Nükhet Duru sürpriz yapıp yeni şarkılarından da Günay izleyicisi için seslendirecek.

'Muhteşem İkili' albümünden sonra ikinci bir albüm çalışması yapmayan Cenk Eren ile Nükhet Duru ise Günay gecesinde dünden bugüne muhteşem şarkılar seslendirip gündemdeki olaylara da parmak basacaklar. Günay için özel kostümler hazırlatan Nükhet Duru, "Cenk ile kimyamız çok güzel tutuyor. Biz birlikte sahne de çok mutlu oluyoruz" derken Cenk Eren, "Hayatımda en uyum sağladığım tek kadın. Nükhet Duru ile sahne de devleşiyorum" diyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.