Oligark İstanbul.., GIANLUCA VACCHI’NİN MUHTEŞEM PERFORMANSI İLE YENİ SEZONA “MERHABA” DEDİ

Oligark İstanbul.., GIANLUCA VACCHI’NİN MUHTEŞEM PERFORMANSI İLE YENİ SEZONA “MERHABA” DEDİ

İstanbul’un en gözde yeme-içme, eğlence ve etkinlik mekanı Oligark İstanbul, İtalyan iş adamı, girişimci ve sosyal medya fenomeni Gianluca Vacchi’nin Dj performansı ile “Yaza Merhaba” dedi.

Stili, dansları ve renkli kişiliğiyle fenomen olan İtalyan milyoner Giancula Vacchi’nin konuklara unutulmaz bir performans sunduğu gece büyük ilgi gördü.  

Günler öncesinden rezervasyonların dolduğu gecede Gianluca Vacci’yi izleyenler arasında Tuğba Özay, Seçkin Piriler, Şenol İpek, Ahmet Selçuk İlkan,  Cansu Taşkın, By Mustafa, Nurcan Sabur, Muammer Kapucuoğlu, Salih Keçeci, Survivorlar Sema Aydemir ve Nagihan Karadere gibi isimler de vardı…

oligark-gianlicavacci-muslera-icardi-mertguler1.jpg

Saatler gece yarısını gösterdiğinde DJ kabinine ünlü fenomenin geçmesiyle İstanbul adeta sallandı. Büyük bir kalabalığa sabahın ilk ışıklarına kadar DJ'lik yapan Gianluca Vacchi, "İstanbul harika bir yer. Türkiye öyle daha doğrusu. Sefo'nun "İsabelle" şarkısı da muazzam. İcardi de bu gece bizimle olacak. Gece gelecek kendisi. Galatasaray takımı ile Türkiye'de şampiyon oldular. Tebrik ederim." dedi.

Gece'nin ilerleyen saatlerinde Galatasaray'ın yıldız futbolcusu İcardi ve kalecisi Muslera’da  yakın arkadaşının yanına geldi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.