Ömür Gedik... BU AKŞAM HAYAL KAHVESİ BİSTRO BEYOĞLU'DA!

Ömür Gedik... BU AKŞAM HAYAL KAHVESİ BİSTRO BEYOĞLU'DA!

Ömür Gedik, tüm gelirini kurduğu Haçiko isimli hayvan hakları derneğine bağışladığı müzik çalışmalarının ikinci etabına geçiyor

Hop Dedik Orda Kal adlı maxi single çalışmasıyla şarkıcılıkta da iddiasını ortaya koyan Ömür Gedik, şimdi ise kendi kanatlarıyla uçacak ve ilk sahne programını bu akşam Hayal Kahvesi Bistro Beyoğlu'nde yapacak.

Daha önce olduğu gibi şimdi de tüm geliri sokak hayvanlarının şartlarının iyileştirilmesine harcayacak olan Gedik, sahnede müzik ile sinemayı birleştirerek izleyicilere keyifli bir program sunacak.

Gedik, 'Ömür Gedik ile Musicmania' adını verdiği sahne çalışmasında sevilen va halk arasında fenomen olmuş sinema filmlerinin müziklerini canlı olarak okuyacak, eş zamanlı da ilgili filmlerin görüntüleri barkovizyona yansıyacak.

Şarkı aralarında da ilgili filmlerin ve sahneleriyle ilgili bilgiler verip izleyici ile sohbet edecek olan Gedik'e sahnede Mavi Sakal'ın basçısı Mahcem Öztürk, klavyelerde Özgür Sevinç, gitarda Erkin Çavuş ve davulda Erkan Sönmez eşlik edecek.

Daha çok rock parçaları ve film şarkılarından olusan bir repertuvar hazırlayan Ömür Gedik, yarısı Türkçe yarısı da İngilizce olan parçalarla sahnedeki yerini alacaki. Bu akşam Hayal Bistro Beyoğlu'nda keyifli bir kaç saat için tüm müzik ve sinema severleri bekleyen Gedik, mekanın diğer illerdeki şubelerinde de programlar yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.