Orhan Gencebay - Seyyal Taner... NOSSA BRASSERİE-CAFE`Yİ TEST ETTİLER, ONAYLADILAR!

Orhan Gencebay - Seyyal Taner... NOSSA BRASSERİE-CAFE`Yİ TEST ETTİLER, ONAYLADILAR!

BVS Group Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyesi Vahit Yıldız`ın ev sahipliğinde Nossa Cafe & Brasserie Aqua Florya`da düzenlenen akşam yemeğine müzik damgasını vurdu.

Duayen müzik adamı Orhan Gencebay, eşi Sevim Emre, Seyyal Taner, Mehmet-Zühre Dalmaz çifti ile madenci Kenan Barshan, magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur , eğlence sektörünün nabzını elinde tutan BVS Group yöneticileri müzik ve eğlence sektörünün geleceği hakkında uzun uzun sohbet etti...

Ayrıca gece boyunca astronomi kültürünün ödüllü ismi Executive Chief Yıldırım Beyazıt Serim tarafından menü, konuklarca test edilerek, "mükemmel" sıfatıyla adlandılıdı...

Nossa Cafe & Brasserie; hakkında;

Yeme-içme ve eğlence sektörünün öncüsü BVS Group bünyesinde, Aqua Florya, Vialand ve Mall of İstanbul alışveriş merkezlerinde hayata geçirilen Nossa Cafe & Brasserie markası, şehrin lezzet iklimini değiştiriyor.

Nossa Cafe & Brasserie; adını Portekizce'de 'bizim' anlamına gelen Nossa kelimesinden, ilham ve tecrübesini ise BVS Group'un Türkiye'nin ilk beş yıldızlı ve Altın Çıpa Ödülü'ne sahip marinası Ataköy Marina'da kusursuz hizmet anlayışıyla konuklarını ağırlayan Nossa Costa'dan alıyor.

İstanbul'un lezzet ayarlarını güncelleyen marka, kısa zamanda açılması planlanan yeni şubeleri ile, ülke çapında geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor.

Yemek sanatının İstanbul şubesi...

Gastronomi kültürünün ödüllü ismi Executive Chief Yıldırım Beyazıt Serim tarafından geliştirilen lezzet konsepti, modern bir perspektifle yeniden yorumlanan Türk mutfağının seçkin örneklerinden, Akdeniz, Meksika ve İtalyan mutfaklarının yenilikçi seçeneklerine uzanan çok yaratıcı bir karma sunuyor.

Açık mutfak konseptine sahip olan Nossa Cafe & Brasserie, her sabah 10:00'dan itibaren gece yaklaşık 01:00'e kadar misafirlerini eşsiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Sıradanlığı reddeden tavrıyla çıtasını her alanda yüksek tutan Nossa Cafe & Brasserie için, sağlık konusu da en az damak tadı kadar vazgeçilmez bir öncelik.

Menüsünü yaratırken son derece titiz davranan, ekolojik, katkısız ve kaynağına kadar takip edilebilir ürünler kullanmaya büyük özen gösteren marka, mutfağında ağırlıklı olarak doğal bir florada yetişen yoğun aromalı mikro filizlere, lifli ve tahıllı ürünlere yer veriyor.

Menüsünde glutensiz ürünler bölümü de düşünülen Nossa, çocuklara özel antibakteriyel servis ürünleriyle de, sağlık konusunda taşıdığı duyarlılığı bir kez daha sergiliyor.

Ayrıca, sağlığa olan katkıları nedeniyle uluslararası mutfaklarda büyük kabul gören, besin değeri son derece yüksek bir tahıl olan Kinoa, yepyeni yorumlarla farklı tatların arayışında olanların beğenisine sunuluyor.

Kaliteli hammadde ve orijinal reçeteleri ile, ev yapımı gurme ürünlerin kahvaltıdan beş çayına, günün her saatinde keyifli sohbetlere eşlik ettiği butik pastane, klasik tatlardan yenilikçi bir tarza uzanan enfes seçenekleri ile, unutulmaz bir lezzet performansına imza atıyor.

Keyifli anları 'erişilebilir yüksek kalite' anlayışı ile eşsiz tatlarla buluşturan Nossa Cafe & Brasserie, özel mutfak sırları, kaliteli sunumları ve herbiri alanında deneyimli profesyonel ekibi ile, misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmayı vaad ediyor.

Özel anlarınıza eşlik eden konfor...

Sıcaklık duygusu veren, doğal doku ve tonlarla desteklenmiş ahşap ağırlıklı özgün mimari tarzıyla fark yaratan Nossa Cafe & Brasserie; Aqua Flora AVM'de 120, Vialand AVM'de 150 ve Mall of İstanbul AVM'de 350 kişilik kapasiteye sahip.

Özenle dekore edilmiş konforlu kapalı alanlarının yanı sıra, sıcak yaz günlerinin tadını çıkarmak isteyenler için geniş ve havadar teras bölümleri ile keyifli bir ortam yaratan Nossa, lezzet tutkunu İstanbullular'ın yeni buluşma noktası...

Samimi ve rafine mimari çizgisi, lezzet kavramını yeniden inşa eden iddialı kimliğiyle, alışılagelmiş standartları yepyeni bir boyuta taşıyan Nossa Cafe & Brasserie, şehrin nabzını tutarak, kulvarında kendi müdavimlerini yaratıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.