Özcan Deniz... "ESKİDEN ÖN MASALARA PARAYLA KIZLAR OTURTULURDU"!

Özcan Deniz... "ESKİDEN ÖN MASALARA PARAYLA KIZLAR OTURTULURDU"!

İstanbul un elit mekanı Günay da ikinci Kez sahneye çıkan Özcan Deniz Gazinolarla ilgili bilinmeyen bir gerçeği açıkladı.

Türkiye ve Dünyadan ünlü sanatçıların sahneye çıktığı İstanbul un Elit mekanı Günay da önceki gece Özcan Deniz ve Nil Burak bir kez daha sevenleriyle buluştu. Dünden bugüne sevilen şarkılarını seslendiren Özcan Deniz gazino kültürüyle ilgili bilinmeyen bir gerçeği de sevenleriyle paylaştı. Özcan Deniz: eskiden sanatçılar ön masalara kendilerine tezahürat etsinler diye güzel kadınları oturtup onlara para verirlerdi unutulmaz ve çok harika geceler yaşanırdı ama inşallah Günay da da yine özlediğimiz o gazino gecelerini yaşamaya devam edeceğiz diyerek gizli kalmış bir gerçeği de ortaya çıkarttı.

Bu sene çıkarttığı Sevdazede albümünde en çok beğenilen şarkılardan birisi olan kalp yarası isimli şarkıya da klip çektiğini söyleyen Özcan Deniz çok beğenerek izleyeceğinizi düşünüyorum ,çok güzel bir klip oldu önümüzdeki günlerde yeni diziyle de sizlerin karşısında olacağım dedi ve yoğun istek üzerine önümüzdeki haftada Günay da olacağının müjdesini verdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.