Özgür Aras... IBIZA'YI AYAĞINIZA GETİRDİ!

Özgür Aras... IBIZA'YI AYAĞINIZA GETİRDİ!

Ünlülerin iletişim danışmanı Özgür Aras’ın yeni kulübü, Bodrum-Yalıkavak’taki ENVY Night Life, dün gece görkemli bir açılış partisine imza attı. Konuklar Türkiye’nin uzun yıllardır görmediği tarzdaki eğlenceyi İspanya’nın meşhur adası Ibiza’daki kulüplerin tarzına benzetti

Müzik ve eğlence dünyasında trendleri belirleyen isimlerin başında gelen ünlü iletişimci ve işletmeci Özgür Aras’ın Bodrum-Yalıkavak’taki yeni kulübü ENVY Night Life dün akşam kapılarını muhteşem bir partiyle açtı.

Işıl ışıl bir görsellik sunan ENVY Night Life’ta Beyoncé’nin son albümü ‘Renaissance’ için çıktığı dünya turnesi konserlerindeki parlak sahne dekorlarının benzeri kullanıldı. Böylece görülmemiş bir ambiyans yaratıldı.

Açılış partisindeki müzikler ve şovlar, New York’un 70’lerde efsane olan unutulmaz kulübü Studio 54’ü hatırlattı. Eğlence dünyasının zamansız markası Studio 54’ün ruhu dün gece ENVY Night Life’ı ele geçirdi.

Dansçılarla birlikte kendilerini ritme kaptıran konuklar uzun zaman sonra ilk kez eğlenceyi iliklerine kadar hissetti.

Bodrum’un ve İstanbul’un renkli isimleri ENVY Night Night Life’ı İspanya’nın meşhur eğlence adası Ibiza’nın kulüplerine benzetti. “Yıllardır böyle bir gece yaşamadık.

Özgür Aras Ibiza’yı ayağımıza getirdi” diyen konuklar gece boyu dans etti. Yakın dostu Ece Seçkin de bu özel gecede Özgür Aras’ı yalnız bırakmadı.

Işık, lazer ve dans şovlarıyla, yaz boyunca ENVY Night Life yerli- yabancı ünlü müdavimleri, dünya standartlarındaki partileri, ev sahipliğini yaptığı seçkin davetleri, sıra dışı sürpriz şovları, heyecan verici, dinamik atmosferiyle bu sezon Bodrum gece hayatının merkez üssü olarak yaza damgasını vuracak.

BEYAZ GECE

“Beyaz Gece” 27 yıldır Bodrum Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen, Bodrum’un en büyük sivil toplum projesi. Beyaz Gece’den elde edilen gelir özel gereksinimli bireylerin ve onların ailelerinin eğitim ve rehabilitasyonunu sağlamak amacıyla kullanılıyor.

Bu yıl 13 Haziran Salı gecesi ENVY Night Life‘da gerçekleşecek Beyaz Gece’ye cemiyet, sanat, siyaset ve ekonomi alanlarında ülke çapında ünlü isimler katılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.