Özgür Aras? İSTANBUL GECELERİNE "EELENCE" GETİRİYOR !.

Özgür Aras? İSTANBUL GECELERİNE "EELENCE" GETİRİYOR !.

İletişimci Özgür Aras'ın konseptini oluşturduğu "eelence" İstanbul hayatına renk katacak. Açılmadan konuşulmaya başlayan "eelence"nin logosu şimdilerde tüm İstanbul sokaklarında İstanbulluları eğlenmeye davet ediyor.

Uzun süredir gizli gizli hazırladığı özel mekanı için Özgür Aras, "Kendim gibi bir mekan olsun istedim. Ve bu doğrultu da yola çıktım. Yani benim gibi pop, alaturka, arabesk olsun. Çünkü ben içim de her türlü müzik kültürünü barındırıyorum. Benim yarattığım bir mekanda da herşey olsun istedim. Işıltılı ama bir o kadar da sade" diyor. Özgür Aras, eelence de "Aşk var, flört var, ayrılık var, acı var, hüzün var, mutluluk var" diyerek de mekanın herkese hitap edeceğinin özellikle altını çiziyor.

Geçmişten günümüze Türkçe çalacak olan eelence de bazı akşamlar ünlü isimleri de Dj kabininde olacak . Hafta da iki gün Mehmet Teoman seçtiği şarkıları eelence de çalacak.

Özel ve unutulmaz gecelerin yaşanacağı eelence için oldukça iddialı konuşan Özgür Aras, "Bu sezon eelence zamanı olacak. Hiç kimse kusura bakmasın. Bu mekan İstanbul'da ki çok büyük bir açığı kapatacak. eelence de eğlenmeyen hiç kimse 'Bugün çok eğlendim' demeyeceğim. Bu konu da çok iddialıyım" dedi.

eelence

Asmalımescit Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi No: 83

Para Palas Oteli Karşısı

Beyoğlu / İstanbul

0534 ? 632 91 86

www.eelence.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.