Özgür Aras... RENGARENK 30 YIL!

Özgür Aras... RENGARENK 30 YIL!

‘’Ünlülerin İletişimcisi’’ olarak bilinen Özgür Aras, meslek hayatının 30.yılında BeMan OnAir dergisine kapak oldu.

Müzik, televizyon ve sanat camiasında pek çok ünlüyle birlikte yürüttüğü projeler, yazdığı kitaplar, İstanbul gece hayatına kazandırdığı mekanlar, ses getiren sosyal sorumluluk kampanyaları ve aldığı sayısız ödülle adından sıkça söz ettiren iletişim danışmanı Özgür Aras, meslek hayatının 30. yılını 7 Şubat akşamı İstanbul’da Jolly Joker Private ‘da sanat, iş ve cemiyet hayatından birçok önemli ve ünlü ismin katılacağı 400 kişilik davetli ile kutlayacak.

BeMan OnAir Dergisi ile yaptığı çekim & röportajda, Zerrin Özer ile başlayan meslek hayatından, ünlülerle çalışmanın keyifli ve zor yanlarına kadar birçok soruya samimiyetle cevap veren Aras, 30 yılını ‘’4 nesildir döneminin en popüler ve ünlü isimleriyle; iyisiyle kötüsüyle, alkışıyla kriziyle rengarenk geçti’’ diye tanımlıyor.

SANAL MÜZE YAYINDA!

Meslek hayatının 30. yılını 7 Şubat Salı akşamı İstanbul Jolly Joker Private ‘da sanat, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katılımı ile büyük bir partiyle kutlayacak olan ünlü iletişimci Özgür Aras’ın fotoğraf arşivinden Selçuk Gücer’in hazırladığı ‘Sanal Müze’ yayınlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.