Özlem Savaş... GALA ÖNCESİ USÜL VURDU, RİTİM TUTTU, KULAĞI ÇEKİLDİ...

Özlem Savaş... GALA ÖNCESİ USÜL VURDU, RİTİM TUTTU, KULAĞI ÇEKİLDİ...

Türk Müziği aşıklarının 32 yıldır değişmeyen adresi, Kanuni Bertan Üsküdar'nın müzikholü Kent Fasıl Gazinosu yeni solisti Özlem Savaş ile kış sezonunu açıyor.

Yazı ve Fotoğraflar ; Muharrem ERDEMİR

Oyuncu ve sunucu Özlem Savaş uzun bir aradan sonra şimdi de sahnelerde... Müzik camiasının usta hocalarından Bertan Üsküdarlı'nın gözetiminde dersler alan Özlem Savaş 21 Eylül'den itibaren Mecidiyeköy Kent Fasıl Gazinosunda sahne alacak.

Özlem Savaş'ı provalarda yakaladığımızda ünlü hoca Bertan Üsküdarlı Özlem'in çok iyi bir ses sanatçısı olacağını ve derslerine çok çalıştığını dile getirdi. Üsküdarlı; Özlem Savaş'ın notaları öğrendiğini ve müziğe çok yeteneği olduğunu belirtti... Bertan Üsküdarlı hoca yanlış bir ritm yaptığı ya da hatalı okuduğu zaman Özlem Savaş'ın gözünün yaşına bakmadan da kulağını çekti.

Türk Müziği aşıklarının 32 yıldır değişmeyen adresi ,Kanuni BERTAN ÜSKÜDARLI'nın müzikholü Kent Fasıl Gazinosu 21 eylül 2012 Cuma gecesi kış sezonunu açıyor.Her Cuma cumartesi gecesi İstanbullulara unutulmaz müzik ve lezzet şöleni sunacak olan Kent Fasıl Gazinosunda bu yıl yine muhteşem Meydan Faslı, Alican Atalay ve görkemli bir dönüşle sahnelere merhaba diyecek olan Özlem Savaş sahne alacak.

Özlem Savaşı yoğun bir derslerin ve provaların ardından sahnelere hazırlayan Bertan Üsküdarlı hoca 62 yıldan beri müzikle uğraşıyor ve 32 yıldan beri aynı yerde hizmet veriyor.Sahnelerde birçok sanatçıya eşlik eden Bertan Üsküdarlı Zeki Mürene,Bülent Ersoyada Maksim Gazinolarında eşlik etmiş bir üstaddır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.