Peymane... BU MEYHANEYE ERKEK SİNEK GİREMEDİ!

Peymane... BU MEYHANEYE ERKEK SİNEK GİREMEDİ!

Türkiye'nin ilk Kadınlar Meyhanesi'ni Peymane'de gerçekleştirdi. Türkiye'de

Oryantal Didem'in muhteşem performansı, fasıl ekibinin bazen coşkulu bazen hüzünlü parçaları, birbirinden güzel fotoğraflarla hazırlanan "İz Bırakan Kadınlar" sergisi ve daha pek çok sürpriz geceye katılan kadınlara unutulmaz anlar yaşattı.

İşletmeci ortaklarından biri de kadın olan Peymane'de gerçekleşen Türkiye'nin ilk Kadınlar Meyhanesi, hem eğlencesiyle hem hoş sohbetleriyle geceye katılan birçok kadına gelenekselliği ve modernliği birleştiren farklı bir meyhane deneyimi yaşattı.

Türkiye'nin ilk Kadınlar Meyhanesi, 14,21 ve28 Mart olmak üzere Mart ayının her Çarşamba gecesi anlaşmalı restoranlarda kadınlara özel menüler sunarak devam edecek. Ayrıca, fasıl ekibi ve falcılar 14 Mart'ta Beyoğlu'nda, 21 Mart'ta da Kumkapı ve Samatya'da Kadınlar Meyhanesi çerçevesinde yine anlaşmalı noktalarda müşterilere keyifli dakikalar yaşatacaklar.

Kadınlar Meyhanesi'nin hayata geçeceği anlaşmalı restoranlar arasında Beyoğlu'nda Peymane, Şahika Meyhane ve Asmalı Pera; Samatya'da Forsa Balık, Sedir, Sarıgül, Kuleli, Günbilir ve Ali Haydar İkinci Bahar; Mecidiyeköy'de Elmalı Meyhane; Yeniköy'de Kavak Balıkçısı; Kumkapı'da ise Çapari Arif, Kırlangıç, Valentino Kartallar, Okyanus,

Ege, Kırmızı Karides, Sandal, Kumkapı Deniz Kızı, Hoş Seda ve Patara olacak.

Geceye katılanlara TURAD, Mey İçki ve Marmara Üniversitesi Tekstil Sanatları Bölümü'nün desteğiyle yürütülen bir proje kapsamında Samatyalı kadınların el becerileriyle tasarladığı el örgüsü rakı şişesi kılıfları hediye edildi. Gecenin son sürprizi ise davetlilerin özel vale servisi ile kendi arabalarıyla evlerine kadar bırakılmasıydı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.