Pınar Eliçe? 10 YIL ARADAN SONRA YENİDEN SAHNELERDE?

Pınar Eliçe? 10 YIL ARADAN SONRA YENİDEN SAHNELERDE?

Pınar Eliçe dün akşam Taksim Park adlı mekanda 10 yıl aradan sonra ilk kez assolist olarak sahne alarak ilk galasını yaptı?

Eliçe, kendisini izlemeye gelen konuklarının karşısına iki ayrı kıyafetle çıktı ve özellikle yeşil derin yırtmaçlı elbisesiyle ünlü sanatçı izlemeye gelenlerinin yüreklerini hoplattı?

Programında Unutulmaz parçalarını seslendiren Eliçe, konuklarının istek parçalarına da yer verdi. Orhan Gencebay'dan bir parça seslendirmesini isteyen bir konuğu, Gencebay'ın parçalarını bugüne dek hiç okumadığını ve ilk kez şimdi okuyacağı için de heyecanlandığını ve tansiyonunun düştüğünü söyleyerek ünlü sanatçının "Söyleme Kıskanırlar" parçasını seslendirdi.

Güzel şarkıcı kendisini izlemeye gelen sanatçı konuklarını Sami Aksu ve İsmail Özkan'ı tek tek sahneye çağırıp birlikte düet yaptılar.

Diğer konuklar ise Pınar Eliçe'nin şarkılarına dayanamayıp güzel şarkıcıyla birlikte sahnede halay çektiler.

GALADAKİ ÜNLÜLER?

Geceye ünlü aktör Nuri Alço, eski assolistlerden Neşe Aksoy, Türk müziğinin güçlü sesi Sami Aksu, mekanın piyanist şantörü Yaşar Yağmur ve Türk müziğinin yeni seslerinden olan İsmail Özkan ile Zuhal Aktan, katıldı.

ORTAK KADERLERİ?

Pınar Eliçe, programı sırasında orkestrasının şefi olan Murat Sakaryalı ile aynı kaderi paylaştıklarını açıkladı ve şöyle konuştu;

"-Murat ile biz aynı tarihlere evlendik? Ben Çetin Çapan ile o da Nadide Sultan'la? İkimizin de eşleri bizi sahneden uzaklaştırdılar? 10 yıl ben de, Murat'da sahneye çıkamadık? 10 yıl sonra ikimizde boşandık ve kendimizi burada sizin karşınızda bulduk"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.