Popüler Club... İSMİNE YAKIŞIR AÇILIŞ!

Popüler Club... İSMİNE YAKIŞIR AÇILIŞ!

İstanbul gece hayatına yeni katılan Popüler Club ,eski adları Camelot ve ardından Abajur olan mekanda elit bir davetle ilk kez kapılarını açtı .

Geceye katılan birbirinden özel konuklar, uzun süredir popülerliğini yitiren Etiler gece hayatının ''popüler Club ''İle birlikte tekrardan popülaritesini kazandığını dile getirdiler .

İşletmeciliğini Eda Baker 'in yaptığı Popüler Club gece hayatında bir ilk'e de imza attı. Mekan içerisine kurulan sosyal medya makinesinden sosyal medya platformları ,'Instagram, Twitter ve facebook'da ileti paylaşanlar, paylaştıkları iletileri kurulan sosyal tv ekranlarında görüp ,aynı zaman da paylaştıkları iletilerinin ve instagram da paylaştıkları resimlerin dijital çıktısını o an ellerine alıp gecenin hatırası olarak sakladılar?

Açılış gecesinde Sivridilli.com Genel Yayın Yönetmeni Ozzy'de yakın dostlarıyla doğum gününü kutladı?

Geceye Mustafa Topaloğlu, Buket Saygı, Berna Arıcı, Oryantal Dora, Pınar Soykan, Pelin Suade, Nilüfer Kurt, Magazinkolik Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, köşe yazarı Özlem Mekik, Mekanist.com editörü Dilara Pekel, Hollywood Production sahipleri Ramiz Özbay, Varol Porsamay Televizyon yapımcısı Zafer Kerey gibi isimler katıldılar...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.