PORT CRATOS'TA MUHTEŞEM HAFTASONU

PORT CRATOS'TA MUHTEŞEM HAFTASONU

Kıbrıs'ın gözdesi Cratos Premium Hotel'in eğlence merkezi Port Cratos, geçtiğimiz haftasonu Mor ve Ötesi ile Serdar Ortaç'ı ağırladı.

18 Mayıs'ta yaptığı büyük açılışla sezona merhaba diyen ve yıl sonuna kadar her hafta sonu birbirinden ünlü starları sevenleriyle buluşturacak lan Cratos Premium Hotel'in eğlence merkezi Port Cratos, geçtiğimiz haftasonu Mor ve Ötesi ile Serdar Ortaç'ı ağırladı.

27 Mayıs Cuma akşamı Mor ve Ötesi, Port Cratos'u dolduran yaklaşık 1000 kişiye muhteşem bir müzik şöleni sundu. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konser yaklaşık 2.5 saat sürdü. Mor ve Ötesi grubu, yaşadıkları uçak tehlikesinden etkilenerek yazdıkları Kara Kutu şarkısını da seslendirdi.

Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan grup, Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Yüksek Sadakat ile ilgili soruları yanıtlamaktan kaçındı. Port Cratos'un yeni açılan açık hava diskosu Cage Club'da konser sonrası eğlenen grubun performansını dinleyenler arasında Serdar Ortaç ta vardı.

28 Mayıs Cumartesi gecesi ise Port Cratos'ta Serdar Ortaç rüzgarı esti. Her zamanki enerjisi ve muhteşem şarkılarıyla hayranlarını 1 dakika olsun yerinde oturtmayan Serdar Ortaç repertaurına Türk Sanat Müziğini de ekleyerek izleyenleri adeta mest etti.

Sahnede kendisine eşlik eden dansçıları ile görsel şölen de sunan sanatçıyı izleyenler arasında, Survivor yarışmasından çıkarılan eski futbolcu Pascal Nouma da vardı. "Selamün aleyküm Kıbrıs" diyerek sahneden sevenlerini selamlayan Nouma, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

Sahneden 2 şarkı da seslendiren Pascal Nouma, özellikle "Hayde" şarkısını seslendirdiğinde izleyenlerden büyük alkış aldı. Port Cratos misafirlerine tezahurat yaptıran Pascal Nouma'ya. yaklaşık 1500 kişi "pascal bizi disco ya götür" diye tempo tuttu.

Serdar Ortaç'ı Kıbrıs'ta annesi de yalnız bırakmadı. Ortaç annesine torun veremediği için üzgün olduğunu ancak torun yerine şarkı armağan edebileceğini söyledi. Tam 2.5 saat sahnede kalan Ortaç, Port Cratos'u dolduran yaklaşık 2000 kişiye yine unutulmayacak bir müzik ziyafeti sundu.

Her hafta sonu ünlülerin sahne alacağı Port Cratos'ta 3 Haziran Cuma akşamı efsane grup MFÖ ile 4 Haziran Cumartesi gecesi kendine has yorumu ile Volkan Konak sevenleriyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.