PORTAXE AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ!

PORTAXE AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ!

Boğazın muhteşem mekanı Portaxe işletme müdürü Osman-Filiz Topuz çiftinin oğlu Mert Ateş'in sünnet düğünününe ev dsahipliği yaptı.

Yazı ve Fotoğraflar ; Muharrem ERDEMİR

Düğüne birbirinden şık davetliler katılırken bu mutlu günlerinde Osman-Filiz Topuz çiftini sanatçı dostları Pınar Soykan,Dansöz Dora ve Gökhan Akkuş ta yanlız bırakmadılar.

Mert Ateşin erkekliğe ilk adım attığı düğünde daha öncesinde Mert arkadaşlarıyla palyaçolar eşliğinde eğiendi.İlerleyen saatlerde seçkin davetlilerin birer birer gelmesiyle düğün başladı.

Boğazın kıyısında Portaxe'de unutulmaz bir düğün yaşandı.Dansöz Dora danslarıyla,Pınar Soykan ve Gökhan Akkuş ise yeni albümleriyle sahne alarak gelen misafirleri coşturdular.Sünnet olan Mert Ateş gelen hediyeler ve takılara çok sevindi. Sünnet pastası kesildikten sonrada eğlence gecenin ilerleyen saatlere kadar sürdü.

Baltalimanı Portaxe Restauranttaki düğüne katılanlar arasında Sarıyer belediye başkanı özel kalem müdürü,Sarıyer belediye başkanı basın danışmanı Erol Işık,Ömer Karaman,Mahmut Nadir Unak,Davut Günaydın,Dilek Yıldırım,Lütfü Sapmaz ve ailesi,Tayfun Mataracı,Hakan Solaker,Magazinkolik İnternet sitesi sahibi ve yayın koordinatörü Nurcan Sabur,,Muharrem Erdemir de vardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.