Portaxe? BOĞAZ; BOĞAZ OLALI BÖYLE BİR PARTİ GÖRMEDİ?

Portaxe? BOĞAZ; BOĞAZ OLALI BÖYLE BİR PARTİ GÖRMEDİ?

LS Banquet'in işletmeciliğinde faaliyet gösteren, İstanbul'un en seçkin; davet, lansman ve organizasyon mekanı Portaxe, 23 Kasım gecesi muhteşem bir partiye ev sahipliği yaptı. -FOTO GALERİ-

İş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simalarını buluşturan ve "Ice&Fire" konseptiyle gerçekleşen "Kışa Merhaba" partisinde Tuğba Özay da harika sahne performansıyla özel bir konser verdi.

Tuğba Özay'ın son şarkısında Portaxe'in kış bölümüne geçmesi ve aynı anda başlayan suni kar gösterisi, geceye damgasını vuran anlar yaşatırken; buz bar, havai fişek gösterisi ve lazer şov da konuklara keyifli dakikalar yaşattı. Gecenin menüsü de, yine partinin konseptine uygun olarak midye dolma ve sucuk ekmek gibi yazı ve kışı çağrıştıran lezzetli seçeneklerden oluşuyordu. Gecenin ilerleyen saatlerinde de Portaxe'in işletmecisi Lütfü Sapmaz, eşi Ayşe Sapmaz ve DJ Jean Marc Challe ile birlikte sahnede pasta kesti.

Tuğba Özay'ın ardından sahne alan DJ Jean Marc Challe ise konuklara müzik, ritm ve dans dolu unutulmaz bir gece yaşattı. Dünyaca ünlü DJ Jean Marc Challe, Türkiye'ye ilk kez Portaxe'deki bu özel performansı için geldi!

Portaxe'in "Kışa Merhaba" partisinde iş ve cemiyet hayatının tanınmış simalarının yanı sıra, aralarında; Serdar Gökhan, Ercan Akışık, Bahar öztan, Ahu Tuğba, Nuri Alço, Betül Demir, Özgün, Zeliha Sunal, Hamiyet, Gökmen, Veletdada İrfan Aslanhan, Aslı Omağ, İlham Gencer, Bora Gencer, Yelda Başaran, Serpil Çakmaklı, fotoğraf sanatçısı Bülent Uluçay ve Yasemin Bozkurt birçok ünlü simanın da bulunduğu 1000 kişilik kalabalık bir davetli grubunu yer aldı.

DJ Jean Marc Challe Hakkında:

Buddha Bar albüm serisinden tanıdığımız DJ Jean Claude Challe'ın da erkek kardeşi olan Jean Marc Challe, Nirvana Lounge 3 ve Music for Our Friends serisi gibi birçok ortak projede de ağabeyiyle birlikte yer aldı. 2004 yılında Cannes Film Festivali ödül töreninin resmi DJ'liğini gerçekleştiren Jean Marc, ülkemizde de Virgin Radio için çok özel bir program serisi gerçekleştirmiş ve büyük bir dinleyici kitlesi yakalamıştı.

Portaxe Hakkında:

LS Banquet'in işletmesini üstlendiği Portaxe, 450 m2 kapalı ve 550 m2 açık alanıyla düzenlenebilecek her türlü organizasyon için ideal bir alternatif oluşturmaktadır. Portaxe'in her yıl yenilenen dekorasyonu konuklarına modern ve şık bir atmosfer sunmaktadır.

Toplantı, toplu yemek, prezantasyon, lansman, kokteyl, parti ve düğün gibi her türlü özel davet için ideal mekanlar arasında yer alan Portaxe, hakim olduğu eşsiz ve büyüleyici Boğaz manzarası ile konuklarına keyifli organizasyonlar yaşatmaktadır. İç mekanda 700 kişilik kokteyl, 350 kişilik oturmalı düzene sahip Portaxe, açık hava organizasyonlarına ise 1000 kişilk koktey ve 400 kişilk oturmalı düzene kadar hizmet verebilmektedir.

İşletme sektöründe 20 yıllık deneyime sahip Lütfü Sapmaz tarafından gerçekleştirilen Portaxe, kusursuz servis ve hizmet kalitesi ile en yüksek seviyede müşteri memnuniyetini hedeflemektedir. Portaxe'in ayrıca, 150 araçlık otoparkı ve vale hizmeti de bulunmaktadır. Portaxe'in iskelesi ise özel davetlere deniz ulaşımı ile katılacaklara büyük kolaylık sağlamaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.