`Portaxe`.. BOĞAZIN İNCİSİ, ÜNLÜLERİN KATILDIĞI BİR DÜĞÜNE EV SAHİPLiĞİ YAPTI !..

`Portaxe`.. BOĞAZIN İNCİSİ, ÜNLÜLERİN KATILDIĞI BİR DÜĞÜNE EV SAHİPLiĞİ YAPTI !..

Ünlü isimlerin Basın Danışmanlığı ve Menajeri olarak tanınan Feride Fışkın`ın düğünü, ünlü isimleri bir araya getirdi...

Düğün, kurumsal organizasyonlar, lansmanlar, gala geceleri, kokteyl ve mezuniyet balosu gibi pek çok özel davete yılın 365 günü ev sahipliği yapan Portaxe, ünlü isimlerin Basın Danışmanlığı ve Menajeri olarak tanınan ve Rock müzik solisti Özge Fışkın'ın kardeşi olan Feride Fışkın'ın düğünü ünlü isimleri buluşturdu.

İstanbul Boğazı?nın muhteşem manzarası eşliğinde Feride Fışkın'ın, hayatını Ilgaz Arnaz ile birleştirdiği düğüne çok sayıda ünlü isim de katıldı.

Suzan Kardeş'in sahne aldığı keyifli gecede ünlü isimlerden Şebnem Ferah, Barış Falay, Esra Ronabar, Aylin Aslım, Gonca Vuslateri, Hakan Karahan, Öykü Karayel de konuklar arasındaydı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün törene iş, sanat ve sahne dünyasının yanısıra televizyoncu Çiğdem Anad ve Banu Güven de konuk oldu.

Portaxe'in büyülü atmosferinde ünlü isimler de gelin ve damatla birlikte sahneye çıkıp hem şarkı söylediler hem de dans ettiler.

Şebnem Ferah, Suzan Kardeş ile birlikte 'Batsın Bu Dünya' şarkısını söyledi. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren düğünün ünlü konukları, gelin ve damadın bu mutlu gününde onları yalnız bırakmadılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.