Portaxe'nin sahibi Lütfü Sapmaz... 20. YILINDA GÖRKEMLİ DAVET!

Portaxe'nin sahibi Lütfü Sapmaz... 20. YILINDA GÖRKEMLİ DAVET!

Hizmet sektörünün başarılı ve sevilen işletmecisi Lütfü Sapmaz, meslek hayatındaki 20. Yılını 1 Haziran gecesi Portaxe'da kutlamaya hazırlanıyor.

Klassis, Çırağan Sarayı, Kemer Country, Park Orman ve Beltur Köşkleri'nde çeşitli kademelerde başarılı işlere imza atan Lütfü Sapmaz, meslek hayatındaki 20. Yılını kutlamaya hazırlanıyor.

Son altı yıldır, çeşitli mekanlarda işletmeciliğini başarıyla sürdüren Lütfü Sapmaz bu özel gecesini Portaxe'te sanat, siyaset ve medya dünyasından önemli isimlerle birlikte kutlayacak.

1 Haziran akşamı saat 19.00'da başlayacak geceye 2000'den fazla davetlinin katılması bekleniyor.

Geceye katılacak isimler arasında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın yanı sıra sanat dünyasından da birçok ünlü isim katılacak.

Mehmet Ali Erbil, Gülben Ergen, Deniz Berdan ve Ali Ağaoğlu 1 Haziran'da Portaxe'te..

Yılda bir çok özel davete evsahipliği yapan ve doğru zamanda doğru işe imza atarak daha da büyümeyi hedeflediğini belirten başarılı işletmeci 20. Yılında çok özel isimleri ağırlayacak?

Gülben Ergen, Mehmet Ali Erbil, Güneri Civaoğlu, Emre Kongar, Ali Ağaoğlu, Deniz Berdan, Nil Burak, Kubat, Ahu Tuğba, Ege ve Bora Gencer geceye katılacak isimlerden bazıları?

Suat Ateşdağlı DJ Performansı, Natalie Marchenko Saksafon Şov ve After Party ile sıra dışı bir gece?

1 Haziranda iş, siyaset sanat ve cemiyet hayatının seçkin simalarının ağırlanacağı Lütfü Sapmaz'ın 20. Yıl kutlamasında birbirinden ilginç sürprizler de olacak.

Gecenin sunuculuğunu Vatan Şaşmaz üstleniyor. Suat Ateşdağlı Dj Performansıyla geceye renk katarken, bu özel kutlama Dance Show ve Natali Marchenko'nun gösterisiyle devam ediyor.

Denizden de izlenebilecek bu muhteşem gece After Party ile de sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.