PROMEDİA WORKS REKLAM AJANSI’NA BİR ÖDÜL DAHA!

PROMEDİA WORKS REKLAM AJANSI’NA BİR ÖDÜL DAHA!

İş, magazin, sanat ve müzik dünyasının önemli ödülleri arasında yer alan ve Türkiye’de bir gelenek haline gelen Altın Melek ödülleri sahiplerini buldu.

Uğur Arslan ve Dilara Erentöz’ün sunumu ile gerçekleşen görkemli törende ödül alanları, gazetecilerden oluşan bir jüri kapalı oylama usulü ile belirledi.

Hande Yener, Yeliz Yeşilmen, Mehmet Ali Erbil, Bedri Baykam, Zeynep Mansur, Esra Sönmezer, Gökçe Kırgız, Nuri Alço, Bülent Uslu, İlker Ezibay, Banu Karadağlı, Hazan Kutsal Çeliksoy ve İbrahim Konar gibi isimlerin de ödül aldığı törende dünyaca ünlü Romanyalı şarkıcı Otilia da sahne aldı.

Rumen şarkıcı Otilia ayrıca ‘En başarılı Yabancı Şarkıcı’ kategorisinde de ödül aldı.

İstanbul, Londra, New York ve Duisburg’daki ofisleriyle dünya pazarına açılan, yaptığı başarılı projelerle son dönemlerde adını sıkça duyurarak üst üste ödüller kazanmaya başlayan ProMedia Works Reklam Ajansı, Altın Melek Ödülleri’nde Yılın En İyi Dijital Medya ve Reklam Ajansı seçilerek ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

ProMedia Works Reklam Ajansı CEO’su İlker Ezibay ise ödül konuşmasında ‘’Doğum günüme 2 gün kala harika bir sürpriz oldu. Başarımızın bu şekilde ödüllendirilmesi gurur verici. Ödülü tüm ekip arkadaşlarım adına alıyorum. Bu muhteşem töreni düzenleyen Olcay Kutluca ve harika ekibini de kutluyorum. Ayrıca bir Karagümrüklü olarak Uğur Arslan’ın elinden bu ödülü almaktan dolayı da ayrıca mutluyum’’ dedi.

Törenin sunucusu Uğur Arslan ise programın sonlarına doğru ‘’Mekanın sahibinin de bugün doğum günüymüş. O zaman bu hafta doğum günü olan herkese bir doğum günü şarkısı armağan etmek istiyorum. Hatta az önce ödül alan Karagümrüklü arkadaşım İlker Ezibay vardı, ona da gelsin’’ diyerek geceye gelenlere müzik ziyafeti yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.