Quality of Magazine... YENİ YILIN İLK SAYISINDA SÜRPRİZ YENİLİKLER!

Quality of Magazine... YENİ YILIN İLK SAYISINDA SÜRPRİZ YENİLİKLER!

Quality of Magazine, 91. sayısı olan Ocak 2017 sayısında, yeni yılı zengin bir içerik ve yanı sıra artık gelenekselleşen özel bir ek; “Quality İnşaat” ile karşılıyor.

Usta gazeteci Salih Keçeci’nin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı ve yedi başarılı yılı geride bırakan Quality of Magazine, her sayısında özel röportaj, fotoğraf ve haberleri ile gündem belirlemeye devam ediyor. Cemiyet, magazin, ekonomi ve aktüaliteyi kendine özgü farklı bakış açısı ile yorumlayan Quality of Magazine, Ocak 2017 sayısında, okurlarına dolu dolu çok özel bir içerik sunuyor.

YILIN SON MUHTEŞEM DÜĞÜNÜNDEN, AĞAOĞLU&KIRCAL AİLESİNİN MUTLULUK KARELERİ 

Quality of Magazine’in kapağında bütün genç kızların hayalini süsleyen peri masalı tadında bir düğünden bir mutluluk karesi var: Sena (Ağaoğlu)- Koray Kırcal çifti. Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu ile yine Bursalı bir iş adamı olan Mustafa Kırcal’ın oğlu Koray Kırcal Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir düğün ile evlendiler.

Ağaoğlu&Kırcal ailesinin en mutlu gününden sıcak kareler, düğün öncesi yapılan kına gecesinden renkli görüntüler davet sayfalarımızda. 

ORKUN KARADENİZ AİLESİ İLE YENİ YILA SICAK KARŞILAMA 

Bu özel sayının kapağında, ayrıca çok güzel bir aile var: 3. Havalimanı ve çevre yolları inşaatının alt yapısını üstlenen Orkun Group’un Başkan Vekili Orkun Karadeniz ve eşi Hülya Karadeniz, muhteşem malikânelerinin kapısını ilk kez dergimiz Quality için açtı.

Yeni yılı Karadeniz Ailesi’nin hem evlerinde hem de bahçelerinde süsledikleri görkemli çam ağaçları ve muhteşem bir yılbaşı sofrası eşliğinde yaptığımız fotoğraf çekimi ve sohbet ile karşıladık. Bu müthiş ambiansın en renkli kişileri ise hiç kuşkusuz çiftin güzel çocuklarıydı…

MÜTHİŞ İKİZLER

Sarar Kadın Grup Başkanı Gözd (Sarar) ve Milli Binici Sencer Can çiftinin müthiş ikizleri Mina ve Derin’in yılbaşı için yapılan özel çekim fotoğrafları ise gerçekten içinizi sevgi ile dolduracak.  

Portre sayfalarında iş ve sosyal yaşamın vazgeçilmez isimleri arasında anılan Adnan-Begüm Şen, Bige-Emrah Hattat, Erol Kaynar, Dida Kaymaz, Feryal Gülman, Seda Aktaş ile 5n1Canpolat yer alıyor. 

QUALITY BUSINESS

Quality Business’ın kapağında, açık hava reklamcılık sektörünün en büyük, yüzde yüz yerli Türk firması Square Group’un Eş Başkanı İrfan Karakaş bulunuyor. Karakaş, sektörü kazandırdıkları yeni mecraları anlatırken dijital devrime dikkat çekti. Bir diğer röportaj konuğumuz Dünyagöz Ataköy Hastanesi Müdürü Nihal Kaya ise rol model alınması gerekli bir sağlık profesyoneli. Banu Ergin PR Ajans’ın Başkanı Banu Ergin de iletişim sektöründe pr’ın önemini yine Quality Business’ta anlattı.  

Magazin bölümünde genç oyunculardan Sevda Erginci ile yaptığımız röportajı keyifle okuyacaksınız. 

QUALITY FASHION

Victoria’s Secret’ın Paris Showu, kış modasının tüm trendlerini yansıtan markalar ve koleksiyonları ile stil önerileri moda sayfalarımızda.

Luxury ve mücevher sayfalarımız ise gözlerinizi kamaştıracak. 2017’nin en yeni kozmetik ürünleri, güzellik sayfamızda. Yine 2017’nin kadın ve erkek saç modasını ise Orhan Bademli ile Şükrü Dudu anlatıyor.   

 Yeni yılı karşılarken düzenlenen yılbaşı davetleri, sosyal yardım projeleri odaklı etkinlikler, açılışlar, hepsi davet sayfalarımızda. Aktüel haberler, köşe yazarlarımız, sağlık, estetik, güzellik, dekorasyon, mekan, kültür sanat, teknoloji sayfalarımız ve de Quality Fashion sayfalarımız kış sezonu gündemini sayfalarına taşıyor.

QUALITY İNŞAAT

Yeni yıla girerken, artık gelenek haline getirdiğimiz “Quality İnşaat” ekini yine dergimiz Quality of Magazine’in yanında ücretsiz olarak okurumuz ile buluşturuyoruz.

Türk ekonomisinin itici gücü olan inşaat sektörüne ilişkin son güncel gelişme ve haberler, sektörün en gözde konut ve ofis projeleri, baş aktörlerin değerlendirmeleri bu ekte…

Dergimizin 91. sayısı 1 Ocak’tan itibaren D&R, Remzi ve İnkilap Kitabevi, Carrefour gibi seçkin satış noktalarında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.