Radyo programcısı Cem Şahin...POLİSİYE ROMANI: "GÖLGE" ÇIKTI!..

Radyo programcısı Cem Şahin...POLİSİYE ROMANI: "GÖLGE" ÇIKTI!..

Radyo programcısı Cem Şahin’in yazdığı polisiye roman "Gölge", Kerasus Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Sivas doğumlu olan Cem Şahin, 2005 yılından bugüne yazılı ve görsel meydanın içinde yer aldı. 

Sivas’ta yerel bir radyoda başlayan programcılık serüveni, ulusal anlamda sunuculuk, yapımcılık, dergicilik ve televizyonculuğa kadar uzandı.

Halen Radyo Trafik Ankara’da spikerlik yapıyor ve PratikA Seslendirme ajansında seslendirmen olarak da çalışıyor. Ayrıca, TRT Kent Radyo Ankara’da ‘Hafta Sonu Keyfi’ isimli programın sunuculuğunu yaptı. Gölge, Cem Şahin’in Kerasus Kitap etiketiyle çıkan ilk romanı...

‘Gölge’nin en dikkat çekici özelliği ise kahramanının kadın olması. Polisiye romanlarda erkek karakter tabusunu yıkan Cem Şahin, kitabında Deniz Komiseri yazdı.

Her sayfada ayrı bir sır bulunan ‘Gölge’nin konusu ise şöyle;

“Asla ‘Gölge’de iken saklandığınızı zannetmeyin! Bazılarımızın karanlığı daha net görmek gibi bir meziyeti vardır.” Ankara’nın kirli, karanlık sokaklarında parçalanmış cesetler, tecavüzler, yalanlar, itiraflar ve “Gölge”de saklanmış; katiller, şüpheliler, muhtemel kurbanlar varken gerçeği bulmak hiçte kolay olmayacak!

Deniz Komiser, kadın duyarlılığı ve detaycılığı ile Ankara’nın tam kalbinde, cinayetlerin ortasına dalıp, yaşamın acımasızlığına meydan okuyor. Ve, “Asla ‘Gölge’de iken saklandığınızı zannetmeyin! Bazılarımızın karanlığı daha net görmek gibi bir meziyeti vardır.” diyor.

Bu roman, içindeki kördüğümün dışında okuyucusuna gizemli bir macera vaat ediyor. Kitabı okurken, bunun “Sırrını Sen Sorgula.” bulursan da kimseye ses etme, olur mu?...

‘Gölge’yi tüm seçkin kitabevi ve kitap satış sitelerinden temin edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.