RAKİPSİZ BVS’DEN BİR MÜZİKLİ MEKAN DAHA!

RAKİPSİZ BVS’DEN BİR MÜZİKLİ MEKAN DAHA!

Kaliteli hizmeti ve leziz tatlarıyla misafirlerine hizmet eden İst Marina By Balıkçı, bu haftadan itibaren başarılı solistleriyle Anadolu Yakası müzik ve eğlence hayatına damga vurmaya hazırlanıyor.

BVS Group bünyesinde hizmet veren By Balıkçı’da bu hafta sonu Safiye Soyman – Faik Öztürk çifti sahne alarak muhteşem bir “müzikli gece” açılışına imza attı.

Şıklıklarıyla biribirleriyle adeta yarışan Safiye Soyman – Faik Öztürk çifti müzikseverlere şahane bir akşam yaşattı.

Safiye Soyman – Faik Öztürk çiftini izlemeye gelen dinleyiciler arasında Hayko, Ayhan Aşan, Asım Ekren, Bahar Gelir gibi müzisyenler ve seçkin bir dinleyici topluluğu vardı.

Gecede Yapımcı ve İşinsanı Faruk Özdemir, nişanlısı Nadire Vapaeva’nın doğum gününü sanatçı dostları ve yakın arkadaşları ile birlikte kutladı... Nadire Vapaeva doğum günü pastasını Safiye Soyman'ın seslendirdiği "Doğum Günü" adlı parçası eşliğinde keserken, kendisine Hayko, Faik Öztürk, Ayhan Aşan ve Bahar Gelir eşlik etti...

 

 

Safiye Soyman’ın daveti ile sahneye gelen ve kısa bir müzik ziyafeti sunan nam-ı değer Tavernalar Kralı Hayko yılbaşı akşamı Ömür gedik ile İst Marina By Balıkçı’da sahne alacaklarını müjdeledi.

bybalikci_istmarina_yilbasi.jpg

Faik Öztürk; Müzik dolu ve neşeli bir gecenin ardından, yeni yılda da İst Marina By Balıkçı’da sahne almaya devam edeceklerini belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.