RAMAZAN AYININ İLK İFTARI PORTAXE'DEN!

RAMAZAN AYININ İLK İFTARI PORTAXE'DEN!

İstanbul Boğazı'nın vazgeçilmez mekanlarından Portaxe-Portaxe Shine'nın sahibi Lütfü Sapmaz, ege ve Banu Sağnak gibi ünlülerin de katıdı Ramazan'ın ilk iftarına ev sahipliği yaptı.

Ramazan ayının ilk iftarı Portaxe'den

Yakın dostları için düzenlediği iftar yemeğinde konuklarını mükemmel bir şekilde ağırlayan Lütfü Sapmaz, fasıl ve semazen gösterisi eşliğinde konuklarıyla tek tek ilgilendi.

LÜTFÜ SAPMAZ PORTAXE'TE İFTAR KEYFİNİN AYRINTILARINI ANLATTI!

"HER NE YAPARSAK YA EN İYİSİNİ YAPALIM, EN İYİSİ OLMUYORSA HİÇ YAPMAYALIM"

Büyüleyici boğaz manzarası, özel iskelesi ve muhteşem atmosferi ile İstanbul'un en gözde mekânları arasında yer alan Portaxe ve Portaxe Shine, Ramazan ayı boyunca iftar için kapılarını dışarıya açtı. Müthiş manzarası ile misafirlerinin gözlerine hitap ettiği gibi zengin menü seçenekleri ile de damaklarını tatlandıran Portaxe ve Portaxe Shine, Ramazan programıyla da göz kamaştırıyor. Portaxe ve Portaxe Shine'ın sahibi Lütfü Sapmaz Ramazan boyunca sürecek iftar programlarını Klass'a anlattı.

? "Kamuoyundan ve dostlarımızdan gelen baskılar sonucunda Ramazan'da da kapılarımızı dışarıya açma kararı aldık. Geçen yıl Ramazan ayında başlatmış olduğumuz Portaxe'de iftar keyfini bu yılda dostlarımıza özel bir program eşliğinde yaşatmaya devam ediyoruz."

? "Güzel bir manzara, lezzetli yiyecekler ve Boğaz esintili bir atmosferin yanı sıra konuklarımıza huşu içerisinde zihinlerini dinlendirebilecekleri ve Ramazan'ın o mistik havasını yaşayabilecekleri bir program hazırladık."

? "Son derece zengin iftariye tabağı ve serpme zeytinyağlıların ardından şefimizin sunduğu 3?4 farklı çeşit börek seçeneği sonrasında gene şeflerimizin sunduğu geleneksel Türk damak tadını yansıtacak üç farklı ana yemek sunuyoruz. Ardından iki farklı dondurmalı tatlımız misafirlerimizi bekliyor."

? "Grup iftarlarında yoğun bir taleple karşı karşıyayız. Önemli firmalar müşterilerine ya da personellerine verecekleri 300?500 hatta 1000 kişilik iftarları için bizden ön rezervasyonlarını yaptırdılar. Biz de onları keyifle ağırlıyoruz. İki ayrı tesisimiz var. Dolayısıyla bir tarafta grupları ağırlarken diğer tarafta da dışarıya açık olmaya devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.