REİNA'DA YANGIN PANİK YARATTI!

REİNA'DA YANGIN PANİK YARATTI!

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, müşteriler yaklaşık bir saat dışarıda bekledi. Duman tahliyesinin ardından tekrar içeri alındı.

Beşiktaş'da bulunan ve iş, sanat, spor dünyasının ünlü isimlerinin uğrak mekanı olan Reina eğlence merkezinin mutfak bacasında çıkan küçük çaplı yangın paniğe neden oldu. Haber verilmesi üzerine hemen olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, müşteriler yaklaşık bir saat dışarıda bekledi. Dumandan etkilenen 1 garsona ise ambulansta müdahale edildi.

Ortaköy Muallim Naci Caddesi üzerinde bulunan ünlü eğlence merkezlerinden Reina'nın mutfak bacasından saat 22.00 sıralarında alevler yükseldi.

Yangını fark eden kapıdaki görevliler durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verirken, diğer yandan da içerideki müşterileri tahliye etmek için çaba sarf etti. Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekipleri, üstü açık bir otomobilin bulunduğu reklam panosunun üzerindeki bacaya merdivenle ulaşıp alevlere müdahale etti.

İtfaiye erlerinin çalışması sırasında yaklaşık 1 saat dışarıda bekleyen müşteriler, duman tahliyesinin ardından tekrar içeri alındı. Dumandan etkilenen 1 garsona ise ambulansta müdahale edildi. Özellikle hafta sonları yoğun olan Ortaköy trafiği itfaiye araçlarının bir şeridi kapatmasıyla tam karmaşaya dönüştü. Beşiktaş'tan Ortaköy istikameti arasındaki yaklaşık 2 kilometrelik yolu araçlar, 45 dakikayı aşkın bir sürede kat edebildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.