Reyhan Karaca... GÜNÜMÜZDE HERKES SAHTE STAR!

Reyhan Karaca... GÜNÜMÜZDE HERKES SAHTE STAR!

Serhat Tekin’in hazırlayıp sunduğu 'Serhat’la Kayıttayız' programına katılan Reyhan Karaca yeni çıkan şarkısı ‘Umarsız’dan , yeni dönem popçulara , Mustafa Sandal ile dostluğundan, evlilik ile ilgili düşüncelerine cesur açıklamalarda bulundu.

Serhat Tekin’in ‘Yeni nesil popçuları ve imkanlarını kıskanmıyor musun?’ sorusuna ‘Hayır kesinlikle kıskanmıyorum çünkü benim tecrübelerim onlarda yok.

Bizim zamanımızda şarkın iyiyse başarılıydın. Şimdi şarkın iyiyse de kötüyse de tıklanmaların fazlaysa başarılı sayılıyorsun.

Günümüzde gerçek star yok artık. Hepsi sahte star. Başarılı ve star olarak anılmaları için aradan bir 30 sene geçmesi ve kalıcı olduklarını göstermeleri lazım’ dedi.

Mustafa Sandal ile dostluğu hatırlatıldığında , 90’lardan bu yana güzel işler yaptıklarını , Sandal’ın kendisi üzerinde çok emeği olduğunu söyleyen Karaca , ‘ Çok sevdiğim bir dostumdur yıllar içinde kopmalar olsa da buluştuğumuzda kaldığımız yerden devam edebilme özelliğimiz var.’ dedi.

Serhat Tekin’in ‘Mustafa Sandal’ı boşanma sonrası hiç aradınız mı?’ sorusuna

‘ Ben Mustafa’yı zor zamanlarında hep rüyamda görürüm. Zamanında onada anlatmıştım bu durumu.

Ne zaman bir sıkıntı olsa onu rüyamda görürüm. Mesela en son boşanmasını ben öncesinde hissetmiştim ama aramak istemedim.

Daha öncede bir ayrılığını rüyamda görmüş ve onu aramıştım. Ama bu sefer arayıp korkutmak istemedim.’ dedi.

6. hissinin kuvvetli olduğunu söyleyen Karaca , çoğu işini hislerine göre askıya alabildiğini , olacakları önceden sezdiğini söyledi.

‘2019 yılında evlilik yok mu?’ sorusuna ‘ İstemiyorum evlenmek! Evlilik bana çok zor. Bağlanmak , bir ömür aynı adamla olmak korkutucu geliyor.

Ben kolay bir insan değilim ilişkide ya sürünüyorum ya süründürüyorum ’ cevabını veren Karaca , Serhat Tekin’in ‘ Peki böyle yalnız nereye kadar?

15 yıl sonra kendini nerede göreceksin? ’ sorusuna ‘ Ajda Pekkan gibi olacağım.Fiziken ve ruhen öyle jilet gibi olayım ve etrafımda insanlar olsun yeter.’ cevabını verdi.

 Yeni şarkısı ‘Umarsız’ı hayatının gerçek bir kesitinden yola çıkarak yazdığını söyleyen Karaca , ‘Yaşadığım son ilişkideki hayal kırıklığı bana bu şarkıyı yazdırdı.

Şu an o kişiye teşekkür ediyorum çünkü söz yazarı ve besteci yanımı keşfetmeme vesile oldu.’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.