Reyhan Olcay? AYNI MEKANDA 25 YILDIR YERLİ TURİSTE HİZMET EDİYOR?

Reyhan Olcay? AYNI MEKANDA 25 YILDIR YERLİ TURİSTE HİZMET EDİYOR?

25 yıldan beri Cennet Yeşil Avşa adasında kendine ait Palmiye Restorant'ta sahne alan Türk Sanat Müziğinin son divası Reyhan Olcay, Türkiye'nin divası Bülent Ersoy'un tahtına göz koydu.

Haber; Muammer Yaşar

Sanata ve sanatçıya verdiği değerle hanımefendi kişiliğini koruyan Reyhan Olcay, ' Bugüne kadar alt kadromda Leyla Somer, Seyfi Doğanay, Ertuğrul Polat, Yusuf Harputlu, Azer Bülbül, Hakkı Bulut, Şehnaz Dilan, Yıldız Tezcan ve hatırlayamadığım birçok ünlü ile

aynı sahneyi paylaştık.

Meslek hayatımda hiç kimsenin ismi ve sanatıyla prim yapmadım. Ancak sevenlerim beni yıllardır Bülent Ersoy'la aynı terazide tarttılar. O Türkiye'nin divası. Onu ben de çok seviyorum ancak her dönemin bir başlangıcı ve sonu var. Bülent Hanım'da mesleğinin son demlerini yaşıyor. O birgün elini eteğini sahnelerden çektiğinde, Türkiye'nin Divası Reyhan Olcay olacaktır. Avşa adasında 25 yıldan beridir tatilcilere, yerli ve yabancı turistlere unutulmaz geceler yaşatıyorum, türk turizmine %50 katkı sağlıyorum..

Türk sanatına ve sanatçısına kirlilik katan, cinsiyetlerini bile açıklamaktan utanan ve saklayan, televizyon ekranlarında göz yaşı dökerek duygu sömürüsü yapan Yılmaz Morgül, Devran Çağlar, Fatih Ürek, Kuşum Aydın, Noyan Barlas, Meral Sezgin gibi daha ismini sayamadığım sanatçıyım diye geçinenlerden utanıyorum. Onları hiçbir zaman kaile almadım ve onlara hiçbir zaman sanatçı olarak görmedim. Sosyete kulüplerinde çıkmakla sanatçı olunmaz. Gelsinler ve benim gibi 6 saat sahnede canlı performans sergilesinler görelim." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum