Richie? HEDEFİ EĞLENCENİN İLK ADRESİ OLMAK?

Richie? HEDEFİ EĞLENCENİN İLK ADRESİ OLMAK?

İstanbul gece hayatı, uluslararası standartlarda hizmet vermeyi hedefleyen yeni bir gece kulübüne kavuştu.

Nişantaşı'nda, bütün ayrıntıları özenle hazırlanan ve eğlence algısını değiştirecek olan Richie, basına özel bir davetle kapılarını açtı. Richie dünyada giderek ünü artan Türkiye ve İstanbul'a yakışan kaliteli eğlencenin ilk adreslerinden biri olmayı hedefliyor.

Richie İstanbul'un bu özel açılışında seçkin davetliler,cemiyetten ve basından birçok kişi ilgi gösterdi. Gelenler arasında magazinkolik.com sahibi Nurcan Sabur, Dansöz Nuran Sultan, Güneş gazetesi magazin müdürü Nurettin Soydan, magazinci.com'dan Metin Coşkun ve daha birçok tanınmış kişi katıldıl.

Farklı ambiyansı ve tecrübeli ekibiyle İstanbul gece hayatına merhaba diyen Richie, hazırlanacak özel şovlar ve sunduğu lezzetlerle misafirlerine kendini özel hissettirecek. Richie, farkı detaylarda arayan felsefesiyle kısa zamanda uluslararası alanda da ses getirmeyi hedefliyor. 300 kişi kapasiteli ve haftanın 7 günü 22:00 ? 05:00 saatleri arasında hizmet verecek olan mekanın sahibi ise genç işadamı Kalust Şalcıoğlu.

Geniş içki yelpazesi ve leziz yemekler

Commercial müzik çalan mekanda, R&B müzikte de dünyanın dört bir köşesinden önde gelen isimler sahne alacak. Çok geniş bir içki yelpazesi bulunan Richie'nin kendine özgü kokteylleri, set içkileri, Absent ikramları ve altın tozuyla hazırlanan özel şampanyası da büyük ilgi görecek. Mekanın menüsünde ayrıca tecrübeli şefler tarafından hazırlanan tapas, wrap'ler ve atıştırmalıklar bulunuyor.

Mekanın büyüsü

Gizemli ve büyülü bir etki yaratan mekan, siyah ve beyaz renklerde tasarlandı. 7 özel locası, beyaz barı, ışıldayan duvar lambrileri, rengarenk ışıkları, dev orkide ve buzlar içerisinde kristal şampanyalarıyla elit bir yaklaşımı vurgulayan mekanın tasarımı, mimar Gamze Saygı tarafından yapıldı. Beyaz renk ve orkidelerin kadını, siyah renk ve fötr şapkanın ise erkeği sembolize ettiği mekanda personel kıyafetleri ise modacı Mehmet Dudu tarafından logo ve isimden yola çıkılarak hazırlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.