Richie? İSTANBULPLUS 2'YE EVSAHİPLİĞİ YAPTI?

Richie? İSTANBULPLUS 2'YE EVSAHİPLİĞİ YAPTI?

İstanbul gece hayatının yeni trendi olan ve dünya standartlarında hizmet sunan Nişantaşı Richie' de yapılan İstanbulplus Vol-2 etkinliği katılımcılara dolu dizgin bir gece yaşattı.

Kapıların açılmasının ardından davetliler, tıklım tıklım doldurdukları Richie' nin bembeyaz olan dekorunun ve ışıklandırmasının ihtişamına hayran kaldılar. Gece boyunca mutfakta özel olarak hazırlanan tadımlıklar damaklarda hoş bir tat bırakırken Richie' nin gerek eğlencesiyle , gerek lezzetiyle fark yarattığına ikna oldular.

Mekanın içerisine özel olarak hazırlanmış podyumda "Bellezza" firmasının son moda abiye kıyafetlerini tanıtan genç mankenler ve kıyafetler beğeni topladı. İlk set 01:30 ' da yapılırken, 2. Set yapıldığında saatler 02:30' u gösteriyordu ve eğlence durmaksızın devam ediyordu.

Dj Selçuk Baysal ve Dj Koray Güçkıran' ın performans sergilediği gece de, Sevda Demirel' in sahne alması konuklar için hoş bir sürpriz oldu. Siyah mini elbisesiyle göz dolduran Sevda DEMİREL büyük beğeni toplarken güzelliğinden hiç bir şey kaybetmediğini bir kez daha göstermiş oldu. Albümünden 2 parça seslendiren DEMİREL, hayranlarıyla hatıra fotografı çektirdikten sonra mekandan ayrıldı.

İlerleyen saatlerde sahne alan genç dansçılar konuklarla birlikte dans ederek eğlenceyi doruğa taşıdı.

Gecenin organizatörü Mert Demirden, yapmış olduğu her iki organizasyonun sonuçlarından da çok memnun olduğunu belirtirken , VOL3 etkinliğinin de arayı fazla açmadan kısa bir süre sonra yeniden karşımızda olacağının sinyallerini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.