Rihan Kebap... 100 DEĞİL, 10 DEĞİL, KEBABIN TEK ADRESİ!

Rihan Kebap... 100 DEĞİL, 10 DEĞİL, KEBABIN TEK ADRESİ!

Müdavimi olduğunuz tatları unutturacak lezzetlerin vazgeçilmez adresi Rihan Kebap İstanbul`un iştahını açıyor.

Ünü Türkiye sınırlarını aşmış Türk eğlence anlayışının lokomotifi Ziyade Fasıl ekibinin 2007 yılından bu yana Güneydoğu Mutfağı ile ilgili yaptığı araştırma ve çalışmaların sonucunda ortaya çıkardıkları Rihan; Kebap restoranları arasında "Butik Kebapçı" anlayışı ile fark yaratıyor.

Mutfağında kullandığı malzemelerin neredeyse tamamını Anadolu'nun nadide şehirlerinde Rihan Kebap'a özel olarak hazırlatılıp, ülkenin en iyi kebap ustalarının hünerli elleriyle buluşturuyor.

Rihan Kebap'ın tam buğday unundan hazırlanan ekmek çeşitleri, Rihan usulü Muhammara, Baron, Rihan Salata ve Efendi gibi başka hiçbir yerde tadamayacağınız lezzetler restoranın spesiyalleri arasında başı çekiyor.

Ayrıca; Çiğ köfte, Lahmacun, İçli Köfte, Gavurdağı Salatası, Beğendili Kebap, Alinazik, Fırın Beyti, İrmik Helvası, Kabak ve Ayva Tatlısı gibi lezzetlerde RİHAN'a has reçeteler ile misafirlerinin damak tadına sunuluyor.

Özlenen ocakbaşı keyfini de yaşamanın mümkün olduğu RİHAN, iş yemekleri, arkadaş toplantıları ve özel kutlamalar için ideal atmosferi ve gruplara özel mönü seçenekleriyle öne çıkıyor. Rihan, çocuklu aileler için oluşturduğu çocuk klübü ile de küçük misafirlerinin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlıyor.

RİHAN; Kökeni Farsça bir kelime olan yüzyıllardır insan sağlığı için şifa kaynağı olan ve yemeklere kattığı aromasıyla bilinen "Reyhan Otu" anlamına geliyor. Reyhan Otunun Mor renginden esinlenerek dekore edilen mekan iştah açıcı ve huzur veren bir atmosfere sahip.

Lezzetleriyle şimdiden İstanbul'un en iddialı restoranlarından biri olan RİHAN Kebap, özel gıda denetim firmaları tarafından sürekli denetlenirken aynı zamanda dünya standartlarındaki hijyen anlayışıyla kendini sürekli geliştirerek yakından takip ediyor.

İstanbul'un en nezih semtlerinden Suadiye sahilindeki Rihan Kebap; Prens adaları manzarası, dünya standartlarındaki yemek ve servis kalitesiyle Anadolu yakasındaki lezzet ve kalite çıtasını yükseltirken misafirlerine samimi ve nezih bir ortamda ağırlıyor.

İletişim:0216 410 92 22/ 23

Adres: Yazmacı Tahir Sok. No:22 Sahilyolu Suadiye

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.