Rihan? ÜRÜNLERİN %90'I ANADOLUDAN GELİYOR?

Rihan? ÜRÜNLERİN %90'I ANADOLUDAN GELİYOR?

Bolluk ve bereketin sembolü, eşsiz yöresel lezzetlerle donatılmış iftar sofraları Anadolu yakasının parlayan yıldızı Rihan,'da kuruluyor...

İstanbul'un en nezih semtlerinden Suadiye'de sahil yolu üzerindeki Rihan, İtalya'dan özel olarak getirilen gölgesinin serinliği ile ünlü Sığla ağaçlarının altında, Adalar manzarası ile huzur dolu bir iftar yemeği vaad ediyor.

Lezzet reçetelerinde kullandığı ürünlerin neredeyse tamamını Anadolu'daki üreticilere özel olarak hazırlatan Rihan, butik bir kebap restoranı özeniyle oluşturduğu zengin menüsü ile iftar sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.

Farsça'da "Reyhan Otu" anlamına gelen Rihan'ın mutfağında kullanılan Nar ekşisi, Turşu ve Biber Salçası Kilis'ten, baharatlar ise Hatay'dan getiriliyor. Tulum peyniri Erzincan'da yörükler tarafından, özel olarak üretiliyor. Rihan 'ın eşi benzeri olmayan ocakbaşında yaşanılan lezzet fırtınasının kaynağı ise Balıkesir.

Rihan ekibi, etleri bölgedeki 4 özel çiftlikten canlıyken özenle seçiyor. En kaliteli kuzu etinin seçildiği Rihan mutfağında et sinirlerinden tamamen ayrılıyor ve özel marinesi ile de lezzeti arttırılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.