Romalı Perihan? "HÜRREM SULTAN"  OLDU, İFTARA KATILDI?

Romalı Perihan? "HÜRREM SULTAN" OLDU, İFTARA KATILDI?

2 Eylül Çarşamba gecesi Supper Club'da düzenlen Elite Parti gecesinde iftar yemeği ve "Osmanlıdan günümüze" adlı bir gece gerçekleştirildi.

Supper Club a muhteşem kostümüyle gelen Romalı Perihan "Hürrem Sultan" tiplemesiyle kendisi için hazırlanan bölüme oturduktan sonra kuş sütünün eksik olmadığı bir iftar yemeği başladı.

İftar yemeğine birbirinden ünlü konuklar katıldı . Gecenin onur konuğu ise Atatürk'ün Manevi Kızı Ülkü Adatepe idi. Sanat camiasının yoğun ilgi gösterdiği gecede Nil Burak giydiği beyaz kıyafeti ve şıklığıyla ilgi odağı oldu. Supper Club' ın başarılı ve bu yaza damgasını vuran işletmecisi Tarkan Ahmet, ramazan ayında böle bir davet vermenin gururunu taşıdıklarını ve seçkin konukları Supper Club'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Gecede en ilgi çeken ise İstanbul Dans Grubu'nun yaptığı oryantal gösteriydi , Dora Ercan gecede cariye rolüyle Romalı Perihan 'a eşlik etti. İlerleyen saatlerde geceye dünyaca ünlü modellerin katılmasıyla ünlü koreograf Erez Eğilmez ve Selin Boronkay ın düzenledikleri parti, oldukca renkli görüntülere sahne oldu..

Ülkü Adatepe modern Türkiye de gelenek ve göreneklerimizin böle bir güzel konseptle düşünülmüş bir organizasonla sunulmuş olmasından dolayı Tarkan Ahmet'i kutladı.

Geceye ayrıca, Azeri kızı Günel ile şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İlkan'da renk kattılar...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.