ROMANYA SKY CLUB KAPILARINI "YAZA MERHABA" DiYEREK ACTI?

ROMANYA SKY CLUB KAPILARINI "YAZA MERHABA" DiYEREK ACTI?

Dünya'nın en iyi üç klübünden biri olarak gösterilen SKY Club, kapılarını düzenlediği yaza merhaba partisiyle açtı?

Gecede sahne alan, ülkemizde de "All my people" şarkısı ile ünlenen, dünyaca ünlü Dj Sasha Lopez performansıyla insanları coşturdu? Dj Sasha'ya eşlik eden ve tüm avrupa da ilgi ile izlenen "Cat girls" dans grubu, danslarıyla kalabalık bir davetli topluluğunu büyüledi?

Gündüz 12:00'da başlayan açılış, sabah 07:00'da sona erdi? Romanya'nın tüm bölgelerinden ve Avrupa'dan davet edilen 3500 konuğa gündüz ve gece özel şovlar eşliğinde, Türk mufağından eşsiz lezzetler ikram edildi?Gece sonunda Şanslı 1 kişiye de Hummer 3 jeep hediye edildi?

Toplamda 7 milyon euro' ya mal olan club, dünyanın sayılı clubleri arasında gösterilmekle beraber Romanya'nın ve Avrupanın en büyük kompozite tesisi olma özelliğini de elinde bulunduruyor?

Bosna Hersek büyükelçisi Damir Masic, Makedonya büyükelçisi jupco Arsovski, Nijerya Büyükelçisi MBA AMA MBA, Romanya Ticaret Odası Başkanı Aurelian GOGULESCU açılışa katılarak Romanya Başbakanı ile beraber Dimitri OZTASARI, Romanya ve Poliest' i şehrine yaptığı yatırımlardan dolayı tebrik ederek onur plaketi ile ödüllendirdiler?

Temmuz ayı içerisinde Amerika'dan dünyaca ünlü sanatçıların da sahne alacağı club, Dimitri Oztasarı' n yatırımları ile beraber "-2011 de oldukça agresif ve iddialı bir program hazırladık." Sözleriyle belirtti? Türkiye televizyonlarından; Show tv, Showmax (seyri Alem) programı, Cine 5 gibi televizyon kanallarının katıldığı açılışa, Türk yazılı basını da oldukça ilgi gösterdi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.