Rosette Cafe Lounge... GÖRKEMLİ AÇILIŞ...

Rosette Cafe Lounge... GÖRKEMLİ AÇILIŞ...

Bülent Bilge ve Belgin Bilge kardeşlerin, Arnavutköy'ün en güzel noktasında yer alan, şıklığı ve leziz tadlarıyla adından sıkça söz ettirecek yeni mekanı Rosette Cafe Lounge'i, Banu Noyan organizasyonu ile açıldı.

Paris'in turizm madalyası sahibive en ünlü ahçısı "Madame Babette" Rosette'nin açılış organizasyonu için Türkiye'ye geldi.

Organizasyon ve spor dünyasının tanınmış isimlerinden Bülent Bilge ve Belgin Bilge kardeşlerin, Arnavutköy'ün en güzel noktasında yer alan, şıklığı ve leziz tadlarıyla adından sıkça söz ettirecek yeni mekanı Rosette Cafe Lounge'i, Banu Noyan organizasyonu ile açıldı.

Açılış kurdelasını, Bayındırlık ve İskan Bakanı Sayın Faruk Özak, Paris'ten bu açılış için Türkiye'ye gelen Dünyaca ünlü Gurme ve Ahçı Madam Babette, Beşiktaş Spor Klübünün Onursal Başkanı Süleyman Seba, Devlet Eski Bakanı İmren Aykut, Adnan Şenses, Hakan Aysev, Çiğdem Tunç gibi sanat dünyasının sevilen isimleri birlikte kestiler.

Adnan Şenses'in eski dostlar isimli şarkıyı Süleyman Seba'ya hediye ettiği açılış organizasyonunu hem çevre halkı tarafından hem de katılanlardan büyük ilgi gördü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.