ŞAHİN IRMAK, 'KAFA SESİ' BÜLENT EMRAH PARLAK’LA MUTFAK’TA!

ŞAHİN IRMAK, 'KAFA SESİ' BÜLENT EMRAH PARLAK’LA MUTFAK’TA!

İlginç senaryosu ve eğlenceli sahneleriyle beğeni toplayan ‘Git Başımdan’ın başrol oyuncuları Şahin Irmak ve Bülent Emrah Parlak, önlükleri taktı mutfağa girdi!

 

 

Başarılı oyuncular, hem 29 Ekim’de vizyona giren ‘Git Başımdan’ filminden bahsettiler, hem de yemek yaptılar.

Şahin Irmak ve Bülent Emrah Parlak röportajda filmlerinin yanısıra nasıl kadınlardan hoşlandıklarını, dostluklarını, aşık oldukları İstanbul şehrini ve oyunculuk serüvenlerini anlattılar.

İstanbul&İstanbul dergisinden Zeynep Rana Aybar’ın sorularını yanıtlayan ikili, mutfakta birbirinden eğlenceli pozlar da verdi! Biberlerin havada uçtuğu, domatesle akrobasi hareketlerinin yapıldığı röportajın fotoğrafları ise Ayşe Damla Göl’e ait. Şahin Irmak ve Bülent Emrah Parlak röportaj boyunca hazırladıkları fırında sebzeli tavuk ve mevsim salatasını da röportaj sonunda afiyetle yedi.

“İSTANBUL’U ŞARKICI BERGEN’E BENZETİYORUM”

Zeynep Rana Aybar’ın “İstanbul’la aranız nasıl?” sorusuna, Bülent Emrah Parlak ilginç bir yanıt verdi ve İstanbul’u şarkıcı Bergen’e benzettiğini söyledi: “Ben İstanbul’u şarkıcı Bergen’e benzetiyorum. Aslında güzeldir ama yüzünün bir tarafını saçıyla kapatıyor çünkü yüzüne kezzap atılmıştır. İstanbul beni her defasında hüzünlendiriyor”.

“DÜNYA GÜZELİ AMA İÇİ BOŞ BİR KADINI TERCİH ETMEM”

Şahin Irmak ise, “Şaka yaparak çok kız tavlamışlığınız var mıdır?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Oluyordu. Erkek için de aynı şey geçerli, dünya güzeli ama içi boş bir kadını tercih etmem yani”. Bülent Emrah Parlak ise “Var. Hanımlar kendilerini güldüren erkekleri çok severler. Bu klişedir ama çok doğrudur. Bir de zeki olursa, işte o zaman tadından yenmez” dedi.

Film Projesi ne zaman geldi, nasıl şekillendi, kimler var, ne zaman vizyonda, genel olarak insanlara ne sunmayı hazırlıyorsunuz?

Şahin Irmak: 29 Ekim’de vizyona girdik. Şahin Altuğ filmin senaristi ve yönetmeni. Bizim de çok eski arkadaşımız. Bülent’le ortak arkadaşımız. Bülent’le beraber birçok da iş yaptık. Biraz kaderimiz de paralel gidiyor. Bir gün Bülent’le beni aradı, ofise gelsenize görüşelim dedi. Gittik, aynı anda ikimize filmi teklif etti. “Aklımda bir hikaye var, bunu çekeceğiz” dedi. Düşünmeden hemen kabul ettik. Filmi izlerken biraz üzülebilirsiniz ama içiniz parçalanmayacak. Bülent benim iç sesimi oynuyor. Biraz üzerken, güldüren bir film çektik. Senaryo gerçekten orijinal.

BKM oyuncularını bir arada görmeye aşinayız ancak Bülent Emrah Parlak ve Şahin Irmak ismi sürekli yanyana anılmaya başlandı. “Git Başımdan” filmi de durumu pekiştirdi. Zeki Alasya Metin Akpınar ikilisi durumuna doğru mu yol alıyorsunuz?

Bülent Emrah Parlak: Estağfurullah, keşke öyle bir şey olsa. Bunun hayalini kurarız zaten ama dürüst olmak gerekirse 40 fırın ekmek yememiz lazım. Bu benzetme bize gurur veriyor. Bunu duyduğumuz zaman da evet şu anda öyle olmadığımızı biliyoruz ama insanların aklında böyle bir fikir mi oluşuyor, bu ne kadar güzel bir şey, bizi oraya mu yakıştırıyorlar deyip bundan çok mutluluk duyuyoruz. Çok mutluluk duyduğumuzu da çaktırmamaya çalışıyoruz.

Gündelik hayatınızda da çok iyi anlaşan iki arkadaş mısınız? Sahnede o profosyonelliği bizlere geçirebilmeniz için ikinizin gündelik hayatta da çok iyi anlaşıyor olmanız gerekli midir?

Bülent Emrah Parlak: Evet, hatta bir de komşuyuz. Kesinlikle gğndelik hayatta da iyi anlaşıyor olmak önemli bir etken.

Şahin Irmak: Bence de evet. Atıyorum Ahmet’le (Kural) Murat (Cemcir) çok iyi arkadaş olmasalardı o kadar iyi yansıtamazlardı. Aynı şeye gülmesek de, ortak bir kafada olmamız gerekiyor. Ben onun ne yapacağını, huyunu, suyunu biliyorum. Sahnede ne yapacağını, neye ne tepki vereceğini biliyorum. O da benimkini biliyor. Biz birbirimizi biraz ezbere biliyoruz. Dün tanıştığın biriyle biraz zor.

Çok güzel şaka yaptığınızda kendinizi karizmatik hissediyor musunuz?

Şahin Irmak: İyi hissediyorsun tabii ki. Ama kötü şaka yaptığımızda da acımasızca birbirimize söyleyen insanlarız.

Çok kız tavlamışlığınız var mı şaka yaparak?

Bülent Emrah Parlak: Var. Hanımlar kendilerini güldüren erkekleri çok severler. Bu klişedir ama çok doğrudur. Bir de zeki olursa, işte o zaman tadından yenmez.

Şahin Irmak: Oluyordu. Erkek için de aynı şey geçerli, çok dünya güzeli bir kadın ama içi boş bir kadını tercih etmem yani.

İstanbul’la aranız nasıl?

Bülent Emrah Parlak: Ben İstanbul’u şarkıcı Bergen’e benzetiyorum. Aslında güzeldir ama yüzünün bir tarafını saçıyla kapatıyor çünkü yüzüne kezzap atılmıştır. İstanbul beni her defasında hüzünlendiriyor. Dünyanın gerçekten en güzel şehri. İnsanlara en kötü yerleri vermişler, pislik yerlerden nasıl güzel yerler yapmışlar. Bize en güzel yer verilmiş, biz de elimizden geldiğince kötü yapıyoruz. Her yerini hor kullanıyoruz. Adı üstünde Tarihi Yarımada’mız var ama kıymet bi    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.