Sahne İstanbul... MUHTEŞEM EĞLENCEYE HAZIR OLUN!

Sahne İstanbul... MUHTEŞEM EĞLENCEYE HAZIR OLUN!

Türkiye`nin önemli lezzet ve eğlence kuruluşlarından BVS Group`un yeni mekanı `Sahne İstanbul` Etiler`de bu Cuma akşamı açılıyor.

İstanbul'un eğlence hayatına 25 Ekim Cuma akşamından itibaren yeni bir renk, yeni bir heyecan geliyor.

Türkiye'nin en büyük lezzet ve eğlence kuruluşlarından BVS Group'un yeni mekanı 'Sahne İstanbul' Etiler'de açılıyor.

Bünyesinde, Günay Restaurant, Nossa Costa, Nanna, Paysage, By Balıkçı, Sait Efendi, Balık noktası, Memnuni, Yeniköy İskele Balıkçısı ile Vassiba Yapım ve İletişim Hizmetleri isimli markaları bulunduran BVS Group, eğlence sektöründe oldukça iddialı.

BVS Group'un Yönetim Kurulu üyesi Vahit Yıldız, yeni bir markayı eğlence sektörüne kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

Cumartesileri Hande Yener Sahne'de!

'Sahne İstanbul', Etiler'de bayramdan sonraki ilk Cuma hizmete giriyor. Mekan, göz alıcı dekoru, oldukça ferah oturma düzeni ve en son sistem teknik alt yapısıyla 650 kişiyi ağırlayabilecek kapasitede.

Otoriteler 'Sahne İstanbul'un Avrupa'da benzerinin olmadığını söylüyor.

Açılış gecesinde Serdar Ortaç program yapacak. Serdar Ortaç ayrıca her Cuma akşamı, en sevilen şarkılarını burada söyleyecek ve dansçılarıyla çok beğenilen sahne şovunu gerçekleştirecek...

Vahit Yıldız, yeni mekanlarının Etiler'in eğlence yaşamına büyük canlılık getireceğine inandığını kaydederek şöyle devam etti:

'Sahne İstanbul'da 26 Ekim Cumartesi gecesi ise pop müziğinin kraliçesi Hande Yener sahnede olacak.

Hande Yener ayrıca her hafta sonu Cumartesi geceleri, çok beğenilen pop müzik repertuarı ve sahne şovuyla, Avrupa'nın bu en yeni ve en iddialı eğlence mekanının sahnesinde olacak...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.