`SAN MARCO'S'TAN ANNELERE ÖZEL SAKIZLI TÜRK KAHVESİ!

`SAN MARCO'S'TAN ANNELERE ÖZEL SAKIZLI TÜRK KAHVESİ!

Annenize sürpriz yapıp erguvanlar arasında şehrin gürültüsünden uzakta sakızlı Türk kahvenizi yanında da çifte kavrulmuş lokumu ile unutulmaz bir gün yaşatabilirsiniz.

Sakızlı Türk kahvesi içtiniz mi

Anneler gününde annesine bir sürpriz yapıp İstanbul'un ortasında, İtalya havasını solumak isteyenler ve sakızlı Türk kahvesi ısmarlayarak sürpriz yapmak isteyenler B.köy'deki San Marco's Caffe tercih edebilirler..

Napolyon Bonapart'ın, "Dünya'nın en güzel salonu" olarak tanımladığı 'San Marco Meydanı'nın büyüleci atmosferi artık İstanbul'da...

Venedik'te, güvercin sesleri arasında en lüks ve en ünlü cafelere ev sahipliği yapan, üzeri kapalı galerilerle çevrili büyük mermer salon şeklindeki San Marco Meydanı'nı ilham kaynağı oldu. Venedik'in sembolü haline gelmiş olan bronz aslan ve San Teodoro'nun heykelleri bulunan granit sütunların 1125 yılında İstanbul'dan götürüldüğü öğrenilince de İstanbul'da bu ihtişamın var olması gerektiği düşünülerek San Marco's Caffe Bakırköy'de açıldı.

Eşsiz meydandan ilham alan San Marco's Caffe; konuklarına dünya kahvelerinin İstanbul'daki rakipsiz tadabileceğiniz kahvelerinin yanı sıra, İtalya'nın vazgeçilmez lezzetleri olan salataları, makarnaları, pizzalarının tadı vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak. Sabah kahvaltı çeşitleri ise müdavimlerinden şimdiden kendini belli etmeye başladı bile.

San Marco's Caffe lezzetleri ve kalitesini, şaşırılacak uygunluktaki fiyatlarıyla, büyülü atmosferinde konuklarını ağırlamayı bekliyor...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.