SEKSİ HIRVAT ŞARKICI SUPPER CLUB'DA!

SEKSİ HIRVAT ŞARKICI SUPPER CLUB'DA!

Supper Club 21 ekim çarşamba gecesi dünyaca ünlü bayan vokal Sexi şarkıcı ve dünyada turne rekorları kıran Narany'i hayranlarıyla buluşturuyor.

Ard arda dünya starlarını Istanbul 'da hayranlarıyla buluşturan Supper Club 21 ekim çarşamba gecesi dünyaca ünlü bayan vokal Sexi şarkıcı ve dünyada turne rekorları kıran Narany'i

hayranlarıyla buluşturuyor.

Supper club ın başarılı işletmecisi Tarkan Ahmet ard arada dünya starlarını Supper Club'da ağırlamanın ve kaliteli işlere imza atmanın grurunu yaşadıklarını belirttirken başta internet medya ve gazatecileri olmak üzere kendilerini destekleyen tüm medya ve basın kuruluşlarına sonsuz teşekkrüleri belirtti.

Narany, Hırvat müzik sahnesinin de en ilginç yeni yüzlerinden biridir. Elektronik müzik sahnesinde zirveye ulaşamamış Hırvat sanatçılar arasında benzersiz bir yere gelmiştir. Saygın uluslararası yapımcı ekip ile çalışmış, şarkıcı ve metin yazarı olarak olarak, Avrupa ve Asya müzik listelerinde üst sıralara ulaşmıştır. Bu denli güçlü bir başarının elbette bir nedeni var. Onun parçalarındaki sound tek kelimeyle inanılmaz! Narany ayrıca ünlü yapımcı Torsten Stenzl tarafından başlatılan clubbing projesini temsil ediyor.

Narany Hırvat müzik yarışması "Dora" 2007'de "You ara mine" adlı şarkıyla tanındı. Sonrasında saygın bir dans müziği derlemesi olan "ISLAND VOL.4 BIG CITY BEATS" CD'sinde yer aldı. İkinci single "Nothing In This World", Hırvatistan'da yaz boyunca zirvede, Hırvat Açık Radyo'nun 1. sırasına, aynı zamanda Avrupa genelinde çok sayıda radyo listelerinde de 1. sıraya yükseldi. İkinci single'ının başarısının ardından Narany, "Save me" adında yeni bir single çıkardı, aynı zamanda ilk albümü çok Benelux ülkelerinde başarılı ve elektronik müzik hayranları ve radyo istasyonları tarafından olumlu geribildirim ile ödüllendirilmiştir. Narany Menart etiketi altında ilk albümü çıkardı. Bu albüm Antigua'da, onun şarkılarının yazarı ve yapımcısı olan Torsten Stenzel stüdyosunda kaydedildi. Son yıllarda, Torsten Stenzel ve eşi Asheni, Nothing in This World, Save Me ve büyük vuruş yaz marşı "Love In Your Eyes" gibi şarkıların arkasında yer almıştır. Tüm bu şarkıları Paul Lomax, Virüs J., Andy Lau tarafından remix edilmiştir... Bu albüm trance müziğe dayanmakta ve biraz da House, Progressive ve bu derlemeyi eşsiz hale getiren 3 Türk müziğinden esinlenilmiştir. Narany'nin çekici seksi vokali, çoğu müzik analistler ve halk tarafından desteklenen, trance, progressive ve Narny'nin hoşlandığı ve yeteneğini stilini gösterdiği yerli tarzın bulaşıcı karışımlarını ifade eder. Dünya elektronik müziğinin saygın isimlerinden Chris Lake, Eric Prydz, Tomcraft ile birlikte salladıkları(Tuborg Green Festivali, Zrce plajı, 8 Haziran 2008), Narany dans pistlerinde büyük yetenek gösteriyor ve Hırvat müzik müzik standartlarını zorluyor. 2009'da bile, Narany müziği dünya çapındaki izleyiciler tarafından tutuldu....Saygın etiketli Cubit Records yapımıyla MTV listelerinde 2 ay gibi kısa bir sürede 1. sıraya yerleşti. Narny "hepinizim de bildiği gibi büyük bir track oldu bu, pek çok güzel çalışmalar çıktı, en güzel tarafı her gittiğim yerde en çok dinlenilmek istenen parça olamsıydı benim için" şeklinde konuştu. "Love in Your Eyes" yaklaşan Haziran ayının hit parçası olur ve Narany müzik TV kanalı "Avrupa Müzik Gücü" tarafından en iyi kadın vokal olarak ilan edildi". Aynı zamanda, Narany ve bir ünlü clubbing programı "Deep Flight From Ibiza" nın önde gelen sanatçı oldu ve önümüzdeki yaz elektronik müzik seçkin temsilcileri ile birlikte dans pistlerini sallıyor olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.